najtwish Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Czy oplacalne jest kupno Thoroughbreda 2700 XP+ z seriii AIUHB 0306 MPMW lub AIUHB 0307 MPMW z odlokowanym mnoznikim za 439 zl ? Facet zapewnia ze sa dobre do o/c ale troche mi sie w to wierzyc nie chce... Prosilbym wiec o odp. i wasze opinie... :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 mi tez sie w to wierzyc nie chce... chyba ze dobre dla niego znaczy np 2200MHz na 2V. Aiuhb nie bardzo sie kcialy krecic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilas Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 IMO nie warto. W tej cenie mozesz kupic mobila, ktory na pewno bedzie sie dobrze krecil ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Bardzo niekorzystna oferta. Facet chce sprzedać używane procki w cenie nowych, o wiele lepszych do oc bartonów mobile. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najtwish Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 tak tez przeczuwalem :) do tego cache tylko 256 kb :) Heh.. bardzo sie boje trefnych prockow bo sie nadzialem na bartona 2500 XP z serii AQXEA ktory granicy 2100 mhz nie przekroczy za nic (fsb wtedy to okolo 186 mhz). A nie jest to raczej wina plyty gl. ani ramu (mam GA-7NNXP; ram twinmos 400 mhz cl2,5 kosci : Mtec ) A co do prockow mobile. Wsrod nich takze sie moze trafic trefny prawda? Tylko mam pytanie z jaka "czestotliwoscia" sie to dzieje ? :) Czy wogole jakims cudem mozna dostac mobile'a z napieciem 1,45 V w polsce? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...