Snooze Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Od jakiegos czasu dysk mi pracuje nawet jak nic nie robie tzn nie caly czas tylko tak mniej wiecej raz na 5 sek mignie mi kontrolka.Skanowalem www.mks.com.pl i panda online ... Jakies sugestie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 hehe... no nie może se mignąć? system już pewnie długo stoi na kompie.. t ma prawo sobie mignąć. Chyba ci to nie spowalnia kompa (takie malutkie mignięcie) ? Może Overnet, kaza albo torrent chodzi :?: :twisted: albo masz gdzieś bota na czat postawionego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomówki Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 U mnie zawsze tak mrygało ;) Na starym dysku też (Caviar 20GB). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 przeciez to jest normlany objaw poprawnej pracy dysku/systemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CinoSSS Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Ja bym się martwił jak by nie mrógał..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Hehehehe.. Dokładnie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...