Skocz do zawartości
dr_Misiek

mam okazje qpić BATRONA czy jest on coś warty??

Rekomendowane odpowiedzi

witam!

tak jak w temacie mam okazje qpic BATRONA 2500XP+ oznaczenia procesora to:

AXDA2500DKV4D Z318147281274 AQXEA 0332SPMW

czy jest to dobry sprzęt do podkręcania??

prosze o szybka odpowiedź.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poczytaj FAQ!!! A procki ponizej 40 albo 39 tygodnia sa odblokowane a to jest ukryte tu AQXEA 0332SPMW. Cyfry 0332 oznaczaja rok (2003) i tydzien produkcji). Mysle ze to zaj........... pomysl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z tych oznaczeń wyczytałes ze ten BATRON ma odblokowany mnożnik i nadaje sie do krecenia ??

0332SPMW po tym rozpoznasz czy ma odblokowany mnoznik

rok 20003 32 tydzien

od 39 byly juz blokowane :D

na bank jest odblokowny a to jest duzy + teraz nie kupisz bartka z odblokowanym mnoznikiem chyba ze to bedzie wersaj mobile

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak się składa że nie każdy zna na pamięć jaka seria co oznacza, a to że odblokowany mnożnik to ray to wiem mam własnie takiego ATHLONIA (jak w podpisie) jest własnie na sprzedaż :D

i dzieki chlopaki naprawde super szybka i super dokładna odpowiedź jest szansa w takim razie że cos z tego procka wycisne :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tu nie czeba nic znać na pamieć, po prostu procki sprezd 39 tygodnia odblokowane a po zablokowane, co tu jest do pamiętania ?

oki powiem inaczej nie znam się na tych oznaczeniach dlatego poprosiłem Was o pomoc :)

jeśli chodzi o podkręcanie to jest troszke lepiej nie jestem jakimś ekspertem ale coś tam słyszałem i próbowałem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...