Pinki Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Ogladnalem wlasnie wersje rezyserska z alternatywnym zakonczeniem... Roznica jest chyba od momentu gdy uciekajac przed ochroniarzami i lekarzami w szpitalu oglada schowany pod biurkiem film... W mojej wersji oglada film gdy on ma sie narodzic, przenosi sie do łona matki i ginie, cos nie tak podczas porodu. Nastepnie sa chyba sceny jak wszystko dzieje sie bez niego... I teraz dlaczego zalozylem ten temat... Czy ktos moglby mi powiedziec jaki film on oglada w "normalnej" wersji i co sie dzieje dalej? :roll: Zajebisty film :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziura Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 w 'normalnej' wersji oglada film ze swojego dziecinstwa - jego urodziny albo urodziny tej dziewczyny (nie pamietam jak sie nazywala). podchodzi do niej i mowi ze ja nienawidzi (+ jeszcze cos). dziewczyna wyjezdza z miasta z matka i spotykaja sie dopiero po X latach na ulicy (przechodza obok siebie) i kazde idzie w swoja strone. to chyba tyle - nie pamietam dokladnie czy cos wiecej bylo :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Oglada filmik z przyjecia na ktorym poznal ta dziewczyne, wtedy miala tam ile? 7lat i mowi jej "ze ma sie do niego nie zblizac bo zabije jej matke" czy jakos tak. Potem sie on budzi i ten gruby blondasek go cuci i jak sie ON obudzil pyta sie co z ta dziewczyna a blondasek mowi ze zadnej takie nie zna... Potem pala we dwoje jego pamietniki i zdjecia. SUPER FILM !!!!!!!!!!!!!!! Troche juz nie pamietam bo kawalek temu go ogladlem ale to najelpszy film w tym roku jaki widzialem :D Aaaaaaaa i jeszcze jak on byl juz troche bardziej starszy to szedl zatloczonym chodnikiem i kolo niego wlasnie przeszla ta dziewczyna jako juz dorosla kobieta i chyba wyczula ze cos "bylo" ... i poszli dalej kazdy w swoja strone :) A tak wogole zawsze sobie mozesz z netu sciagnac inne zakonczenie hehe:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Mnie najbardziej zdziwil moment kiedy przebudzil sie bez rąk.. ;] Wszystko bylo OK.. ale on nie mial rąk ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Mnie najbardziej zdziwil moment kiedy przebudzil sie bez rąk.. ;] Wszystko bylo OK.. ale on nie mial rąk ;] Nooo to bylo niezle :D nie ma to jak komputery i efekty specjalne hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Mnie najbardziej zdziwil moment kiedy przebudzil sie bez rąk.. ;] Wszystko bylo OK.. ale on nie mial rąk ;] Nooo to bylo niezle :D nie ma to jak komputery i efekty specjalne hehe A to nie odcielo mu na serio rąk ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Mnie najbardziej zdziwil moment kiedy przebudzil sie bez rąk.. ;] Wszystko bylo OK.. ale on nie mial rąk ;] Nooo to bylo niezle :D nie ma to jak komputery i efekty specjalne hehe A to nie odcielo mu na serio rąk ? ;) Nie... przecież jak by nakrecili nastepna scene :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 taaaa filma naprawde zapupisy i polecam kazdemu... ;] a z a scenka to tak jak przedmowcy pisali ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Mnie najbardziej zdziwil moment kiedy przebudzil sie bez rąk.. ;] Wszystko bylo OK.. ale on nie mial rąk ;] Nooo to bylo niezle :D nie ma to jak komputery i efekty specjalne hehe A to nie odcielo mu na serio rąk ? ;) Nie... przecież jak by nakrecili nastepna scene :wink: to moze na koncu nakrecili ta scene z odcietymi rekoma ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 to moze na koncu nakrecili ta scene z odcietymi rekoma ? ;) LOL :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.I.L.F. Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Mnie najbardziej zdziwil moment kiedy przebudzil sie bez rąk.. ;] Wszystko bylo OK.. ale on nie mial rąk ;] Kolego nie bylo wszystko OKI bo jego matka nie zucila palenia i pozniej zachorwala i lezala w szpitalu i to przewazylo szale. Wtedy puki nie zaprowadzili go do szpitala juz byl pogodzony z tym co sie stalo juz chcial tak zostawic tak mi sie bynajmniej wudawalo. a jak nie mial rak to zaczelem brechtac hehe bo mial fajna mine hehe. Efekt jest zaje**** postarali sie :lol: A zwrocil ktos uwage ze ten obrazek co narysowal jak byl maly co jego matke wzywali to sa ci kolesie z wiezienia juz sobie wyobraziaz jak ich wykonczy ;] PS. tez ma takie czarne dziury ale to na imprezach za duzo % hehehe Ciekawe czy sie kiedys dowiem co robilem wtedy hehehe :lol: :twisted: Film polecam kazdemu ktory potrafi myslec ;] 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stona Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 roznice miedzy zwykla i wersja rezyserska : http://www.film.warka.net/dir_cut/butterfl...fly_effect.html nie tylko zakonczenie sie rozni ! jest kilka nowych scen i wycieli kilka innych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Dla mnie film byl sredni, przewidywalna fabula i zakonczenie [kinowe nie rezyserskie ;)] moze efekty byly niezle ale i tak niepotrafilem wczuc sie w ten film. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 ee, to jakas lipa niewaska w tymi filmie; przeciez jakby mu rece urwalo to by nie mogl tego opisac w 'pamietniku' a co za tym idzie nie moglby wrocic do tego wydarzenia i go bezposrednio zmienic; a tak to chyba bylo, nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Wystarczy, ze rece urwalo mu zaraz po napisaniu pamietanika. Po prostu 2 dni wczesniej mial jakis wypadek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 a moze podyktowal? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 a moze podyktowal?Albo pisal stopami/ustami :P :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 on wczesniej pisal pamietnik nim wydarzyla sie akcja z petarda. Jak wy te filmy ogladacie, ze nie kumacie? :> ale rym :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 on wczesniej pisal pamietnik nim wydarzyla sie akcja z petarda. Jak wy te filmy ogladacie, ze nie kumacie? :> ale rym :> Jaka petarda :?: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 on wczesniej pisal pamietnik nim wydarzyla sie akcja z petarda. Jak wy te filmy ogladacie, ze nie kumacie? :> ale rym :> Jaka petarda :?: :D nie petarde tylko laske dynamitu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Na szczescie jesgo matka jarala fajki wiec sie zdecydowal na kolejna zmiane historii. W sumie koncowa calkiem niezla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 on wczesniej pisal pamietnik nim wydarzyla sie akcja z petarda. Jak wy te filmy ogladacie, ze nie kumacie? :> ale rym :> no dobrze ale wczesniej sytuacji z dynamitem i skrzynka na listy chyba nie napisal; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 widzial ktos wersje rezyserska czy tylko Pinki ?? ja widzialem rezyserska ( z netu oczywiscie ale DVD ) i chyba wybiore sie do kina zeby robaczyc normalne wersje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 on wczesniej pisal pamietnik nim wydarzyla sie akcja z petarda. Jak wy te filmy ogladacie, ze nie kumacie? :> ale rym :> no dobrze ale wczesniej sytuacji z dynamitem i skrzynka na listy chyba nie napisal; W sumie fakt :] Moze rece mu urawlo kilka dzni po wybuchu ?? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 az sprawdze czy to sie tam trzyma kupy :> . U mnie wyraznie gosciu nie mowi dynamite, tylko petard bodajze, wiec petarda to petarda :> , a ze wyglada jak dynamit, to co innego :} --- EDIT --- Po urwaniu rak, cofa sie w czasie czytajac pamietnik, lecz strone o molestowaniu przez ojca tej dziewczyny. Bylo to przed wybuchem dynamitu, wiec zdazyl to zapisac i mogl zmienic przeszlosc. IMO wszystko sie zgadza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OL1 Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Ej mam takie małe pytanie na poczatku filmu kiedy jest ten napis Butterfly Effect jest cos dodanego w wersji rezyserskiej czy tylko ten napis?? Bo mam tylko 1 cześć filmu i nie wiem czy to rezyserska czy nie. sprawdzałem po fragmentach ale nic nowego nie znalazłem :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 :| Obejrzales zakonczenie? No to sprawdz z tymi opisanymi tutaj i bedziesz wiedzial jaka masz wersje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 W oryginalnej wersji ogląda film i w momencie jak jest nagrana scena z dzieciństwa - jego urodziny (było na początku filmu) to on cofa się do tamtej chwili, podchodzi do tej dziewczyny i mówi jej że jej nienawidzi i że ja zabije jak do niego się zbliży. Wtedy cąła historia pokazana jest w skrócie filmowym bez niego, jak ta dziewczyna zamieszkuje z bratem u mamy (poprzednio zamieszkała z rąbniętym ojcem właśnie ze względu na chłopaka), potem sceny jak jej się w życiu wiedzie jak jej brat (który wcześniej był psycholem) zdaje na studia, pokazany jest też on jak sobie radził w życiu razem ze swoim przyjacielem (tym grubym), na koniec jest scenka jak pali wszystkie notatki z przeszłości (w towarzystwie tego grubego) i tak kończy się film - taki HAPY end na siłę, widać było że nie tak reżyser zamierzał film zakończyć. Ale film terż polecam wszystki - to jeden z tych co daje dużo do myślenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OL1 Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Wiem że koniec jest inny ale jak pisałem mam tylko pierwsza część- chce sprawdzić czy dobrą wersje ściągam. Wchodziłem na ten link gdzie sa napisane różnice ale nie działa i kupa jest :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...