sebasw Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Czy ktos uzywa UniAN Catalyst ???? ?? co mozecie o tym powiedziec ? warto sie w to pakowac ? do teraz uzywalem zawsze OMEG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 jedynym plusem tych driverkow jest to ze jest dotepna opcja Temporal AA a wydajnosc taka jak w catalyst 4.6 no i sa tylko w jezyku koreanskim i angielskim w sumie nie przeskadza mi to w zaden sposob ja wrocilem do catalyst 4.7 pozdr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 a coz to jest wlasnie to Temporal AA ??? hym.... ja poczekam an omegi nowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 a coz to jest wlasnie to Temporal AA ??? Tymczasowy antyaliasing - musisz mieć włączone Vsync na on i gdy odświeżanie masz powiedzmy na 60hz to temporal aa działa gdy fps jest równe lub większe od 60fps'ów. Przy czym 2x taa = 4x aa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 no mam 60Hz caly czas, bo mam LCDka... aha, no to te drivery sa super !!! wynika z tego, z ejak grafa wydala to stosuje AA, a jak jest scena w grze, gdzie brakuje jej mocy to wyl. AA ? super ! a planuja wprowadzenie czegos takiego do OMEG, albo CATALYST'ow ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 a planuja wprowadzenie czegos takiego do OMEG, albo CATALYST'ow ? Przecież to jest już w catalystach oficjalnie od najnowszej wersji - nieoficjalnie bodajże od 4.5. A omegi to zmodyfikowane catalysty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 shit ! jak to wlaczyc ? sorki, ale nie moge znalezc tej funkcji w omegach na podst. cat. 4.6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 shit ! jak to wlaczyc ? sorki, ale nie moge znalezc tej funkcji w omegach na podst. cat. 4.6 W 4.7 ati dało .... i jeśli ma się inna wersje windowsa niż ang to nie widać tej zakładki, poniżej hotfix http://www.driverheaven.net/zardon/ATI%20T...AA%20Switch.zip Możesz też radlinkerem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 dzieki za hotfix'a !!! nim wlaczylem. A teraz na przyszlosc, zawsze nim bede musial wlaczac ??? w Radlinkerze to jest ktora funkcja ? "zaczekaj an synchronizacje pionowa" ? mam dac na zawsze wlacozny ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Po tescie tych nowych Catalystow, niestety spadek o srednio 40 pkt w kazdym z Markow... 4.7 Beta sa lepsze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 w Radlinkerze to jest ktora funkcja ? "zaczekaj an synchronizacje pionowa" ? mam dac na zawsze wlacozny ? Nie, w radlinkerze masz przy wyborze antyaliasingu prócz standardowych 2x, 4x, 6x także 2xT2, 4xT2, 6xT2 itd.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 mam !!!! ale to tylko w directX jest, tak ??? i co jesli np. ustawie T AA x 2 a pozniej w grze, np. FARCRY tez jest ustawianie AA i tam daje x2 (czyli odpowiednik AAx4) to podczas gry grafa bedzie uzywac zwyklego AA, czy Temporal ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 chyba jak nie dasz w driverach "zależne od aplikacji" to ustawienia gierek są ignorowane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 ale przeciez AA sie nie da ustawic zaleznie lub nie od aplikacji, mozesz tylko ustawic poziom i nic wiecej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 sluchajcie, mam nowe omegi, wl. TAA i co ? skad wiem, ze dziala TAA ??? jak to rozpoznac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...