pcmax Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 ja wykrecilem mojego radka 9500 tak jak w podpisie:) jedynym ogranicznikiem dla niej bylo niskie FSB bo 196, ale teraz chce ja sprzedac za 610zl bo planuje kupic 5900xt:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 5900xt ? Ta... 4582 to nie jest duzo, ja na tym co w podpise prawie 4400, a sprzęt przecież sporo słabszy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 juz mam 4706pkt tylko nie moglem dac na orba jakis blad! a w 2k3 nie jest tak wazny procesor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 http://www.podkret.kartuzy.com.pl/?gl=caff...k&kto=ElGatoVMS taki wynik to jest juz coś na tej karcie p!Ck3r[/b] jak kupisz ta pro to spokojnie dasz radę we wszystkic grach a gwara 3miechy wystarczy żeby sprawdzić czy karta jest ok czy też padło wg mnie 9500pro lepsze niż 9600 choćby nie wiem co pisali :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 juz mam 4706pkt tylko nie moglem dac na orba jakis blad! a w 2k3 nie jest tak wazny procesor Procesor nie, ale patrz jak masz rdzeń przekręcony (i pamięci)... U mnie rekord był na 361/620, screena mam na 371/620 - wynik idealnie taki sam jak na niższym taktowaniu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 wlasnie ze nie! u mnie wlasnie na takich ustawieniach jest the best!:) ktos chce kupic??? tel 508 747 297 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 http://www.podkret.kartuzy.com.pl/?gl=caff...k&kto=ElGatoVMS zobaczcie jakie fsb 220!!! i jakie taktowanie!!! gdybym mial takie fsb bez zadnych problemow mialbym tyle pkt! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Lepiej szybko to skasuj, bo nie mozna reklam umieszczać... Co do ustawień - mialem taki sam wynik bo winda zamulona i norton w tle. Nie chce mi sie bawić, bo 4500 bym atakował :) /edit Pamięci na 675 - no tak, ale 128mb trudniej kręcic... Na 64mb mialem 660 bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 oj sie mylisz trzeba zwiekszyc napiecie albo trafic na wyjatkowa serie!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Tak ? Nie sądze, że komuś się udało na 9500Pro osiągnać 675 na pamięciach bez vmoda. Bo że można napięcie podnieść to wiem, tylko mi akurat nie zalezy na stracie gwarancji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 mi tez nie! ale z czaem jak straci czyli za 17 miesiecy to zrobie tego vmoda!:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=28094536 zobaczcie to!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 kryptoreklama Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 nie tylko porownuje do tytulowej licytacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Szybko się te Radki sprzedają..... Już tylko 3 zostały. Szkoda, że nie mam aktualnie kasy, bo może bym się skusił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Dziobak dlaczego nie kupisz odemnie!??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 nie mam aktualnie kasyA oto Twoja odpowiedź :) A tak poza tym to jeszcze się nie zdecydowałem co zmienić w moim kompie, wcale nie wiem czy będzie to grafa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 acha szkoda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 acha szkoda a za ile? : > Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 600zl i Twoja bylo na forum juz dlaczego taka cena Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Daj już spokój z tą reklamą... Swojego tez sprzedaje i nie umieszam linków.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RIKER Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 600zl i Twoja bylo na forum juz dlaczego taka cena a z ta cena za 9500 to chyba troche oszalales :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 ta wlasnie qrde juz wykupili te fice :/ poszly w jeden dzien ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmperoR_2001 Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 A ja tylko czekam jak gośc dostanie negatywy, bo połowa się zepsuje po tygodniu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev-o Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 wyslalem maila o neigo, z zapytaniem o pamieci, firme i ns, i o ten symbol R;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 wyslalem maila o neigo, z zapytaniem o pamieci, firme i ns, i o ten symbol R;)czekam z niecierpliwoscia na odpowiedz z jego strony:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 wyslalem maila o neigo, z zapytaniem o pamieci, firme i ns, i o ten symbol R;)R-retro :wink: co do pamiątek to radzę Ci zainstalować obsługe chińskiego na kompie, bo inaczej nic nei zobaczysz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 mysle ze cos z nimi jest nie tak bo kto sprzedaje radka 9500 za 499zl!??? cos tu smierdzi:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmperoR_2001 Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 mysle ze cos z nimi jest nie tak bo kto sprzedaje radka 9500 za 499zl!??? cos tu smierdzi:) Może to po prostu idiota :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 moze kto to wie!:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...