EmperoR_2001 Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 JW. Nie chodzi mi o podniesienie o 5% bo to to wiem, ale na 1,65 powiedzmy :) Drutmod od razu mówie, odpada :( Kiedyś coś słyszałem łączeniu mostków. Może jest jakiś bios który pozwala bardziej podnieś napięcia :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmperoR_2001 Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Znalazłem coś takiego: http://ocworkbench.com/2003/ecs/l7s7a2guid...de/modguide.htm Może ktoś to robił? Wystarczy owinąć te nóżki drucikiem z np.: kabla antenowego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 EmperoR_2001 dokadnie, mozna i tak wg przepisu z tym ze trzeba miec niezla wprawe bo na zdjeciu wydaje sie to duze a w rzeczywistosci... proponuje poszukac archiwalnego topicu o tej mobo chyba z 60 strone o niej naplodzilismy :) Link znajdziesz chyba tu : http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=51753 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmperoR_2001 Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 A można ten drucik włożyć pod dwa pierwsze, wyjąć po obu stronach i zwinąć u góry, tak że będzie dotykać pod spodem? Wiem że skoplikowanie brzmi. Jak połącze dwa pierwsze to uzyskam 1,65? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sOuL Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 A można ten drucik włożyć pod dwa pierwsze, wyjąć po obu stronach i zwinąć u góry, tak że będzie dotykać pod spodem? Wiem że skoplikowanie brzmi. Jak połącze dwa pierwsze to uzyskam 1,65?tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmperoR_2001 Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 I taki drucik z antenowego będzie ok :D? Jak zrobię wszystko ok to chyba nic się nie spieprzy, co? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 uzyskasz tyle ile pisze w opisie :) w tamtym temacie bylo to poruszane, gdzies chyba kolo 25 stronki.... druci dajesz dowolnie byle polczyc zakladana ilosc pinow. moim zdaniem lepiej sie w to nie baw a podbuj napiecie ustawiajac drut moda w sockecie (slawne "podkowki"), latwiej i pewniej... ustaiasz np domyslne 1,7 i wrazie czego mozesz mu ustawic +5% czyli 1,785 albo ustawic sobie domyslnie o tyle wiecej ile potrzebuje pocek. Latwiej wykonac a na jedno wyjdzie. Wszelkie dane masz w topicach o mnozniku powyzej 12,5 , drutmodach i jiuhb 1700+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmperoR_2001 Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Raczej nie łatwiej bo wszystko trzeba wyciągać z kompa :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 aby sie dostac do ukladu i miec odrobine miejsca na manewry tez musialem wybebeszac wszystko, tj wyciagac mobo.... dodatkowo musialem cos zrobic nie tak bo drut mod powodowal czeste restarty i skoki napiecia na cpu.. po prostu czasem cos przstalo stykac i komp sie restartowal... ale zycze powodzenia jak wolisz hard way :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmperoR_2001 Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 No rzeczywiście <span style="color:red;">[ciach!]</span>nia, bo i tak muszę wszystko wyciągać :( A tego moda na socket to jak zrobić? Też jakimś kabelkiem od antenowego? Jakiś opis? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 poczytaj troche wyzej juz raz ci o tym pisalem.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmperoR_2001 Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 No czytałem w tym topicu, ale nie mogę nic znaleźć :( Kiedyś znalazłem jakieś zdjęcie jak to zrobić ale nic z tgo nie skapowałem :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...