rylko Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Chcialem podlaczyc do kompa telewizorek. mam GF4. Podłączylem przez eurozlacze, s-video. wszystko pieknie gra poza jednym - na monitorze mam kolor a na telewizorze mam odcienie szarosci.. nigdzie nie moge zrobic tak aby byl kolor. uzywam tvtoola. :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 zmień sygnał z ntsc na pal, w sterach to gdzieś powinno być albo w tvtoolu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rylko Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 dalej nie dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 U mnie na geforce 4 TVtool nie dzialal dobrze. Sprobuj ustawić telewizor jako urządzenie podtstawowe z cyferką (1). Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoszon Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Miałem kiedyś geforce i o ile pamiętam trzeba było także zmienić w jednej zakladce aby telewizor pracował jako urządzenie pełnoekranowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Ważne jest jak masz ustawiony telewizor. Nie wiem czy masz taką mozliwość, ale wejście euro w tv powinno być ustawione w tryb pracy s-video jeśli korzystasz z wyjścia s-vhs w karcie graficznej. Takie same ustawienia muszą być też w TVTOOL. No i oczywiście format wyjściowy z karty musi być taki sam jak w TV. Jeśli jedno ustawisz w PAL a drugi w NTSC, to wówczas także będzie obraz black & white :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...