gaz Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 poszukuje programu do sprawdzania jakosci dzwieku kart dzwiekowych , glosnosci wyjscia line out i takie tam :> wiem ze w chipie testowali je jakims profesjonalnym progsem ... wszelkie linki mile widziane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 http://audio.rightmark.org/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Hmm.. ocenili moją kartę jako AVERAGE :(. Ale rozdział kanałow ma dużo lepszy od Live 5.1. No i różnica pomiędzy poziomem sygnału,a poziomem szumu jest tylko trochę mniejsza!! :) A tak wogóle to LIve 5.1 Ma tylko ocenę GOOD!! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Hmm.. ocenili moją kartę jako AVERAGE :(. Ale rozdział kanałow ma dużo lepszy od Live 5.1. No i różnica pomiędzy poziomem sygnału,a poziomem szumu jest tylko trochę mniejsza!! :) A tak wogóle to LIve 5.1 Ma tylko ocenę GOOD!! :P Ja mam na sterach Kx-project exelent , ale i tak badziew . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...