ssound Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Chodzi o to żeby to coś umiało klikąć Enter (klub prawy klik myszy, kursor bym sam nakierował) w aktywnym oknie, dokładnie po zmianie minuty (zegar mam nastwiony z amomowym) Czyli jest np 12:55 to on ma kliknąć o 12:56 (dokładnie o 12:56:00 - z setnymi, musi być idealnie) Napisał już ktoś coś takiego? :) Pozdro, bardzo mi zależy, a nie wiem jak tego wyszukac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Może jakis plik wsadowy .bat i nastawienie w harmonogramie zadań jego uruchomienie? Tylko nie wiem czy to nie opuźni no i troche roboty by było z nastawieniem harmonogramu. Nikt nie ma pomysłów? To chyba bardzo prosty program (czy skrypt), musi tylko dać ENTER o godzine xx:xx:xx :? :) :roll: 8O :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bahor Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 tak sie zastanawiam do czego Ci to potrzebne :) jesli do allegro, to jest takie cos "snajper" czy "sniper" co licytuje w ostatnim momencie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 jesli bys chciał z taką ogromną dokładnością to program zżerał by ci ogromne zasoby procka (chyba ze z przerwaniami cos zakombinowac ;), gdyż procek nic by nie robił tylko sprawdzał czy juz wystąpiła ustawiona godzina. A jesli do allegro... to nie wydaje mi sie zeby taka dokładność była potrzebna... ze względu na łącza internetowe i tak twoje kliknięcie dojdzie napewno po czasie dłuzszym niz ułamki sekundy... a moze jakis terorrysta z Ciebie i chcesz cos wysadzic równo z zegarem atomowym :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Nie to nie do allegro. Ten snajper nie pomoże niestety :( Potrzebny jest jakis program lub plik wsadowy ktorego potem nastawie w zaplanowane zadania, niestety nie wiem jak go napisać. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 haha nie nie jestem z alkaidy, nie bede nic wysadzał, nie jest mi to tez potrzebne do allegro. Jeśli chodzi o dokładność to wystarczą mi setne sekundy, dokładniej nie trzeba. Poprostu, zmiana minuty jest i w tym momencie - Enter! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 nie wiem czy zauwazyłes ale mozesz edytowac swoje posty zamiast pisac 2 pod sobą :D pozatym w windowsie trzeba podać jeszcze gdzie ten enter ma być 'kliknięty'... w które okno i jaki obiekt. Chyba zeby przechwycic klawiaturę globalnie... ale narazie nic mi do głowy nie przychodzi ;].. Widac jakas wielka tajemnica z tym enterem... moze ankiete zrobisz :D ps. wielbiciel UTa? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 nie wiem czy zauwazyłes ale mozesz pisać na temat :P ps. tak wielbiciel UT potrzebujący pliku wsadowego lub programu, który nic szczegolnego nie będzie robił a jedynie wcisnie Enter. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 cos mi kolocze sie po glowe makro mania czy jakos tak. pozwalalo toto i ruszac i klikac i uruchamiac te makra o odpowiedniej godzinie wiec pewnie daloby sie to jakos zgrac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 jak nic nie znajdziesz to daj znac a ci napisze takiego "programa" ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Logan"]cos mi kolocze sie po glowe makro mania czy jakos tak. pozwalalo toto i ruszac i klikac i uruchamiac te makra o odpowiedniej godzinie wiec pewnie daloby sie to jakos zgrac.dzięki! właśnie o takie coś mi chodziło, zrobilem sobie macro na klik myszki i jest spoko, ale wydaje mi sie że ma laga około 30 setnych :? mam taki zegarek flashowy (sychronizuje sie z systemowym) i on pokazuje setne, widać na nim, że klika z 30 setnych po przejsciu minuty :o jak nic nie znajdziesz to daj znac a ci napisze takiego "programa" ;]Jak możesz to napisz, być może taki prostszy program będzie dokładniejszy, bo ta macro mania ma dużo bajerów i może przez to taki lag 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...