kadet1212 Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 No więc jest taki problem... Intalacja Win Xp... Wszytsko ładnie pięknie a tu przy instalacji menu start (albo kopiowanie plków menu strat) coś w tym stylu. Komp się zawiesza i nic już dalej się nie dzieje... Co to może być?? Komputer: Barton 2600+ pamięci 256 MB radeon 9200 se, płyta Gigabyte GA-7VT600L Dysk Samsung 80 GB... Coś wam się kojarzy?? 98 instaluje się bez problemów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Kumpel maił to samo, przy instalacji menu start się zawieszało. Dałem mu moją instalke i działa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadet1212 Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Kurde ale ja go chyba z trzech czy czterech różnych płyt instalowałem... 2000 też staje ale nie pamiętam gdzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x-men Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 masz może dysk na serial ata??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadet1212 Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Nie ta płyta nawet tego nie osługuje. ATA 133 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 A czy ram w 100% sprawny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregg Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Napewno masz oryginalnie zrobioną wersję. :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadet1212 Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Napewno masz oryginalnie zrobioną wersję. :wink: :lol: Ależ oczywiście... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadet1212 Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 A możecie polecić coś do testowania ramu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjaku Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 głupie pytanie - masz podłączoną dyskietke ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aimar Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Według mnie jest to wina RAMu - przetestuj Memtestem albo PC Check (tym drugim ze 3 razy, bo nie zawsze za pierwszym wykaże błędy). Miałem podobne problemy - wymieniłem RAM i już wszystko OK - instalka bez żadnych problemów !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadet1212 Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 głupie pytanie - masz podłączoną dyskietke ?Nie umiem podłączyć dyskietki możesz mi to wytłumaczyć?? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 problem u mnie byl dokladnie ten sam: wina - padnieta pamiec (266) po skreceniu na host-33 instalka poszla dalej, ale po powrocie do ustawien "fabrycznych" (266) winda zaliczala zwisy .. juz prawie nie pamietam ze mialem ta pamiec w kompie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 U mnie sie jeszcze walilo jak na FSB podkrecalem, ale wtedy nawet nie odpalila sie instalka w trybie graficznym a juz bledy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadet1212 Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Też tak na początku myślałem że może pamięć - a to jest 333. Skręciłem ją na 266 i dalej ten sam problem. A może ona i na 266 ni urabia ech... Prawda jest taka że to komp mojego kolegi, wezmę do niego swoją kostke to się zobaczy... Thx wszystkim za wypowiedzi, a jakby ktoś jescze miał jakiś pomysł poza pamięcia to chętnie przeczytam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 ja mialem podobny problem i nie moglem dojsc co .. pol kompa powymienialem a okazalo sie ze to wina cd romu .. a nagrywarki poszlo od razu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacex Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 Wyłączyłeś w biosie fast writes? Radki 9200 tego nie lubią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...