Kosher Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 ...oczywiscie tak zeby plyta sie od razu nie spalila. Mobo na podrobce intelowskiego BX-a (BX-Pro chyba ALI). Jaka karta sobie najlepiej poradzi z takim procem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Na moje oko rivka tnt2 ultra, lub jakis z gf2mx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havranek Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Do takiego zabytku, a do tego na ALI, to może być jakaś zabytkowa karta graficzna np. GF1 lub GF2MX, może być też coś nowszego. Mój kolega ma na C300@450 (Asus P2B) GF2 Ti i nawet jest w stanie pograć w kilka nowszych gierek - przynajmniej tak twierdzi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 GF2MX to chyba optymalne rozwiazanie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 To juz zabytek i nieoplaca sie nic tem ladowac .W co ty chcesz na tym pograc jedynie co na server local Lan sie nadaje.Sorry..Ale taka prawda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 Do takiego zabytku, a do tego na ALI, to może być jakaś zabytkowa karta graficzna np. GF1 lub GF2MX, może być też coś nowszego. Mój kolega ma na C300@450 (Asus P2B) GF2 Ti i nawet jest w stanie pograć w kilka nowszych gierek - przynajmniej tak twierdzi :) GF1 czyli GF 256 odradzam , przy BX i satrszych płytach ta karta może nawet spalić plyt głwoną. Ma tak duży pobor mocy. Lub tak ja to miało miejsce w moim przypdaku nie będzie działać w 3d po prostu będzie klatkowac, zawieszać itd... Do tej płyty to np. rivka TNT 2 i jej odmiany , mozna tez GF 2 mx . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 GF1 czyli GF 256 odradzam , przy BX i satrszych płytach ta karta może nawet spalić plyt głwoną. Ma tak duży pobor mocy. Lub tak ja to miało miejsce w moim przypdaku nie będzie działać w 3d po prostu będzie klatkowac, zawieszać itd... Do tej płyty to np. rivka TNT 2 i jej odmiany , mozna tez GF 2 mx . plyta, ktora masz to prawdopodobnie PC-Chips (eCS to przy tym rarytas), uklad ALi na tej plycie jest w ogole do [gluteus maximus]. moim zdaniem nic sie nie oplaca na to pakowac, co bedzie drozsze niz 100 zl. co do gf256, to rzeczywiscie nie radze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 Andrz3j napisał: Do tej płyty to np. rivka TNT 2 i jej odmiany , mozna tez GF 2 mxA co ja mu dorzadzilem??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 Płyta jest bardzo kiepska.Wiem bo kiedyś taką miałem. Ogólnie są problemy z nowymi kartami. Działa tylko na AGP 1x.O ile wogle działa. Bez problemów działał Savage 4 i VooDoo3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 Dzieki za odpowiedzi. To oczywiscie nie moj sprzet a wlasciciel uparl sie na modernizacje (za rok bedzie wymienial wszystko oprocz tego co dzis kupi). Pytalem bo czasem czlowiek cos przeoczy i ktos inny mu przypomni. Tak jak pisalem grafika zostanie do przyszlego sprzetu wiec moze np. Radeon albo Kyro jakies? Chodzi o to zeby to bylo nowe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 Chodzi o to zeby to bylo nowe. Problem w tym, że "nowe" prawie na 100% na tym mobo nie będą działać albo bedą sprawiały problemy. Lepiej jak zacznie modernizacje od płyty i procka a grafe zostawi sobie na przyszły rok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...