...:::Piter:::... Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Ja mam naprzykładm osłonki na kable z psu "sznurówki" pomarańczowy jaskrawy, pod UV świeci bardzo mocna, zresztą sami zobaczcie: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=75818 troche kiepsko je widać i hjest ich mało, al jak skończe mod to będe szczegółowe fotki z cyfraka, więc będzie wszytsko ładnie widać, al ogulnie polecam sznurówki są naprawde spoko :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Sznurówki juz dawno mialem w planach, ale troche inaczej skomponowane. Jak tylko dostane gdziesz sznurówki pomarańczowe i jaskrawo zielone zaczne się bawić. Ehh nie wiem czy nadal brac się za ten zasilacz tzn przerabianie przewodów bo jak tylko sprzedam cyfraka i komórke kupuje nowy zasilacz Tagan, Chieftec lub NeoTEC więc imo sie nie opłaca. Narazie jestem zajęty strasznie robieniem bloczków, ale w połowie przyszłego tygodnia już zabieram się za moda. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slickeer Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 A ja nawet nie moge obejrzeć tych fotek zasilacza bo mnie twój lycos ogranicza, fotki najlepiej wrzucaj na http://www.imageshack.us/ albo daj znać to wrzuce je na mojego serwa. Noi napisz jak idą dalsze prace nad modem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 A ja nawet nie moge obejrzeć tych fotek zasilacza bo mnie twój lycos ogranicza, fotki najlepiej wrzucaj na 1667129[/snapback]The same, lycos :arrow: przekroczony limit :roll:... :wacko: :unsure: Chcialbym go ujrzec, bo widze, ze odpowiedzi sa zadawalajace :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Ludzie przecież to temat sprzed roku więc fotki maj prawo nie działać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slickeer Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Ja myślałem że z tego roku bo Grzechu pracuje aktualnie nad jakims modem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Pracowałem nad jakims modem bo wlasnie go ukończyłem. Projekt Azael zmienił trochę koncepcję (na lepszą) ale nadal jest w trakcie realizacji :) Za jakiś czas pokaże co i jak zmodowałem PS zdjęcia zasiłki i tak nieaktualne takze nie ma co pokazywac. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...