Drag1 Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=28089936 cena to 350 zl brac czy nie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 brac brac brac :) ale tam widac pixel viev ta zą samą .. one sie krecą z tego co wiem 300/600 a ten to nie wiadomo ale pewnie tez nie najgorzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drag1 Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 hmm gdzie tam widzisz karte firmy Pixlev viev?? za ta sama cene jest prolnik i nie wiem co wybrac hmm cos nie moge sie zdecydowac:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 miałem identyczną kartę kręciła się na 290-570 pamięci więcej nie sprawdzałem bo nie miałem radiatorków i się bałem. Kupiłem nówkę w maju za 420 złotych jedyne co mogę karcie zarzucić że ten wiatraczek bezgłośny nie jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 hmm gdzie tam widzisz karte firmy Pixlev viev?? za ta sama cene jest prolnik :lol: :lol: a niby co to jest jak nie prolink pixel viev ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drag1 Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 ok kupilem tego aoepona bo jest o mniejszym przebiegu i na gniazdo crt latwiej bedzie sprzedac i do tego pudelko ze sterami i kabelkami prolnik tego nie mial:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...