Skocz do zawartości
LordRene_PL

Tygon dla ludzi z tweaka II

Rekomendowane odpowiedzi

nie no Rene wygrałeś jak dla mnie...  :wink: 

na allegro stoi twoja aukcyjka z Tygonem 25zł za metr, no nieźle tak allegrowiczów ograbiać ?  :twisted:

Jak juz wyjasnialem ja dostaje ten waz za 12 zl. Dla was jest po 15. A na nowa pompke do 3 blokow to skad wezme??? Zona schowala portfel, karty :lol: . Moze ty mi zasponsorujesz :wink: wiec wtedy bedzie po 15 na allegro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie no Rene wygrałeś jak dla mnie...  :wink: 

na allegro stoi twoja aukcyjka z Tygonem 25zł za metr, no nieźle tak allegrowiczów ograbiać ?  :twisted:

To nie on ograbia allegrowiczów tylko oni sami się tak dają - przecież on za nich nie licytuje. I cicho siedź bo się obrazi na forumowiczów i skończy się tani tygon :)

Aaaaa i jeszcze jedno - kto już ma ten tygon??? Jakieś porównania, wrażenia, zdjęcia???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz ja moge napisac - zdjec nie zrobie bo juz zapakowalem i czekam co wyniknie - ogolnie jest mieciutki (mietszy od sylikonowych) i ma sie wrazenie ze rozplywa sie (bynajmniej nie w ustach) w rekach... Bardzo ladny promien zagiecia (spokojnie mozna puscic z procesora do grafiki i sie nie zagnie) waz jest troche luzny wiec w przypadku choinek radze jednak dac pozadne cybanty albo nawet 2 :)

Ogolnie podobaja mi sie ale dalej nie spelniaja moich oczekiwan - ale wiem ze w przypadku 9/12 beda (jeszcze mniejszy promien zagiecia)

Ogolnie same weze polecam (nawet za krystaliczny wyglad ;) )

A czy polece Lord'aRane'a to sie okaze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dlaczego , ja mam choinki 12 wszedzie i sie nei martwie nie uzywam nawet cybantow metalowych a jedynie opaski plastikowe ktore gdzieniegdzie daje po dwie :) i nei ma prawa nic zejsc :) zobaczymy co bedzie z tygonem ale sadze ze bedzie git

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dlaczego , ja mam choinki 12 wszedzie i sie nei martwie nie uzywam nawet cybantow metalowych a jedynie opaski plastikowe ktore gdzieniegdzie daje po dwie :) i nei ma prawa nic zejsc :)  zobaczymy co bedzie z tygonem ale sadze ze bedzie git

zwykły wąż ma ID 12, tygon ma ID 12.7 i właśnie te 0.7mm = przeciek :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dlaczego , ja mam choinki 12 wszedzie i sie nei martwie nie uzywam nawet cybantow metalowych a jedynie opaski plastikowe ktore gdzieniegdzie daje po dwie :) i nei ma prawa nic zejsc :)  zobaczymy co bedzie z tygonem ale sadze ze bedzie git

zwykły wąż ma ID 12, tygon ma ID 12.7 i właśnie te 0.7mm = przeciek :P
Ja wymieniam się z fireblade3, ale właśnie też boje się przecieków w moim układzie fi12 a nie chce po 2 cybanty zakładac. :?

Będzie trzeba kombinowac

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

haha podoba mi sie to ze jak ludzie mazyli o tym Tygonku i raczej nikt nie liczyl ze moze on sie pojawic w PL , to ludzie mowili ze on nie ma wad jest super i wogule aH I OH , a jak juz jest to wychdzi "To My Polacy" nazekanie a to nie pasuja na 12 zlaczki , a to taki a to siaki , nie wypominam tu nikomu nic tylko tak sobie dumam :) ale tak jest ze wszystkim , dlatego ludzi ciagnie do tego co nielegalne i niedozwolone :)

POzdrawiam

"Stale Bez Kasy - To my polacy " :cry:

"Polska dla Polaków dla przekretow i Bydlaków" :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi sie ten waz podoba (a juz go mam i widzialem na zywo) - ale po prostu jest za gruby - licytowalem cienszy a dostalem brubszy dlatego chce sie go pozbyc ale waz absolutnie polecam... Z cybantem nie ma problemu na zlaczkach 12mm - waz jest miekki i bardzo ladnie sie zaciska...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

UWAGA!!!!

Wlasnie byl u mnie kolega :evil: , a raczej byly kolega i WIECEJ WEZA NIE BEDZIE!!!!! :twisted:

Cena jaka sobie teraz zaspiewal jest nie do przyjecia. Powiedzialem mu ze w stanach ten waz kosztuje okolo 36zl za metr + koszty wysylki a te skorwiel chce za niego teraz 35 zl!!!!!!! Wiec wiecej nie bedzie . SORKI!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiedzialem mu ze moze sobie za ta cene w dupe go wsadzic!!!! :twisted: Zobaczymy moze jeszcze przyjdzie i w zebach go przyniesie :lol: . Na allegro nie wystawi bo netu nie ma i chyba nawet nie wie burak <span style="color:red;">[ciach!]</span>y co to jest :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:) - a ja oddalem swoj kawalek ;) Grzechwi :) - ostatni szczesliwy posiadacz - a ja wam cos powiem promien zagiecia praktycznie identyczny do wezy eheima (kupilem kawalek aby porownac) tylko sam waz jest troche mietszy wiec ogolnie latiwje go ulozyc :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi