CthulpiSS Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 OK, to się dopiszę na 2 - 3 m (zależy od ceny) średnicy 12/16 lub dowolnego w zasadzie o śr. wew 12 i większej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOAR Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 jak będzie zamówienie szło to ja się piszę na 4 metry 12/16 mm - tak na zapas;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 hmm tak z 3m 9/12 bym wziął :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klost Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 ... i znowu topic o tygonie, moze teraz uda sie go zalatwic :) pisze sie na 2-4m - wszystko zalezy od ceny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordRene_PL Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Jako ze aparat mi odmowil posluszenstwa a z nim rowniez nagrywarka(jak sie pier....i to wszystko na raz) zdjec nie zapodam chyba ze z aparatu w phonie. Mam aktualnie 3.5 metra w domu tego 9/12 i innego NIE BEDZIE!!! Maja jeszcze tylko jakis taki cienki cos fi 2mm. W tym tygodniu juz nie bedzie weza bo sie skonczyl a dostawa jest spodziewana na czwartek, piatek. I wtedy tez mi skapnie od 3 do 5 metrow. Z tych 3.5 metra 1.5 zostawiam sobie. Reszta?? Nie wiem. Moze ktos ma pomysl jak to "rozparcelowac"? Moze jakis konkurs gdzie nagroda bedzie ten waz?? Albo ktos ze szczecina, kto ma WC w malym palcu wpadnie po niego (11zl metr). Czekam na propozycje. Sorki ze tak malo ale to wszystko co udalo mi sie teraz wywalczyc. Co tydzien spodziewam sie 3 lub 4 metrow 9/12 i TYLKO takich. LISEK jak chcesz ten waz na nagrody to wal na priva. Jestem w stanie odstapic go do tego celu za darmo. Dla ludzi ze szczecina gg 3427442. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 no i jak zwykle nic nie wyszło... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordRene_PL Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Nie wyszlo??? A obiecywalem cos wiecej?? Moze ilosci sladowe i nie wszystkim pasuje rozmiar ale najwazniejsze ze bede go dostawal po 3, 5 metrow co tydzien regularnie. I cena jak juz dzis wiem jest OKAZYJNA! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 E nie mogło byc inaczej :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 LordRene_PL jak nie będzie chetnych to 3m 9/12 biore :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 No to wystawiaj na allegro co tydzien te 3-4 metry, kto bedzie chcial to kupi :D i po problemie. Raptor >> masz moze zdjecia swojego WC, chcialbym sobie looknac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 No to wystawiaj na allegro co tydzien te 3-4 metry, kto bedzie chcial to kupi :D i po problemie.dobry pomyzł popieram :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 wcale nie taki dobry pomysl - bo duzo ludzików się rzuci na to a czesc, która sie wstepnie zapisywała nie dostanie nic, no chyba za pare miesiecy. Takze wolałbym i pewnie nie tylko ja, że było to realizowane wg kolejnosci zapisów. Poprostu nie chce polowac na Tygon, który rozejdzie sie w pare godzin. Nawet konta na allegro nie mam. pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 tu aukcja http://allegro.pl/show_item.php?item=28185041 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordRene_PL Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Cena dla was to 11zl za metr. Kto pierwszy na priva ma te 2 metry. To na allegro to kawalek ktory sobie zostawilem. Po zmierzeniu wyszlo ze dostalem 4.13 metra. A wiec niezle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Napisz kto był pierwszy. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 wcale nie taki dobry pomysl - bo duzo ludzików się rzuci na to a czesc, która sie wstepnie zapisywała nie dostanie nic, no chyba za pare miesiecy. Takze wolałbym i pewnie nie tylko ja, że było to realizowane wg kolejnosci zapisów. Poprostu nie chce polowac na Tygon, który rozejdzie sie w pare godzin. Nawet konta na allegro nie mam. pozdro. Hmmm... tego nie wzialem pod uwage. :( Moze LordRene_PL bedzie prowadzil jakies zapisy na tygon poza allegro? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordRene_PL Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Jesli chcecie tygon poza allegro to juz mowilem ze dla was cena 11 zl. Zapisy? Moze wedlug kolejnosci zgloszen? Aparat mi juz chodzi, dziad sie odwiesil. Pomoze mi ktos zdjecia wrzucic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordRene_PL Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Mam prosbe do wszystkich zainetresowanych. Jesli chcecie kupic to w PW podawajcie sposob finalizacji, tzn. czy allegro, czy na gebe :lol: za pobraniem w ostatecznosci tez moze byc. Na allegro bede wystawial aukcje specjalnie dla was z opcja kup teraz. Aha wlasnie dostalem nastepne 4 metry weza. ISPIDER i grzegorz sa pierwsi. Nastepni wg kolejnosci zgloszen. tak chyba bedzie sprawiedliwie. Na gg jestem dostepny nawet ja jestem czerwony od godziny 15-16. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 LordRene_PL zdjęcia wyślij na raptor@post.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 my chcemy TYGONU 12/16 :D moze ktos jednak zaimportuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Już się nie moge doczekać na wąż. :D Jutro jade po nową bude. Nareszcie wszystko upakuje w środku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Raptor >> masz moze zdjecia swojego WC, chcialbym sobie looknac?jak będzie na co patrzeć to zamieszcze zdjęcia :) na razie nic jeszcze nie złożone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordRene_PL Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Dzieki raptor! :lol: To jest wlasnie ten waz. Piekny, prawda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 No ja tez sie nie moge doczekac paczuszki :twisted: LordRene - odpowiedz na PW :wink: Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 LordRene_PL jak nie wylicytuje na allegro to dopisz mnie do kolejki oczekujących :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordRene_PL Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Prawda ze jest PIEKNY?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Prawda ze jest PIEKNY??i co z tego jak to nie 12/16 :P :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordRene_PL Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Tak przy okazji: zamienie ma ktos jakis pozadny blok na zbyciu a chcialby kontroler? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subvoice Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 9/12 to to do wtykowych złączek wt12 bedzie pasowało... podstawowe pytanko ZA ILE? Ten wąż ZUPEŁNIE nie nadaje się do szybkozłączek wtykanych. Jest za miękki. Nawet z eihemem są problemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordRene_PL Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 No to teraz powiedzcie mi cos spece. Dostalem dzis 2 metry weza w opakowaniu. Pisze na nim taki rozmiar:1/2ID;1/16WT;5/8OD. Jakie to rozmiary na cm.? :lol: Czyli to jest 12/15. Moze byc taki?? Wiekszego juz naprawde nie bedzie. Logistyk z zaprzyjaznionej firmy zamowil wiekszy rozmiar niz powinien. A dla was i tak pewnie bedzie za maly :cry: LSPIDER sorki stary ale wlasnie wyslalem ci wczoraj ten nowy, poniewaz juz wczoraj go mialem, a nie zauwazylem ze to jest inny rozmiar :cry: . Jak ci nie pasuje to gadaj a przesle ci kase na przesylke zwrotna i wysle ci ten 9/12. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...