Bulsky Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Witam Problem jest tego typu, ze po zainstalowaniu najnowszych sterownikow do tej karty tv jest w wiekszosc przypadkow fajnie, tzn obraz zyleta, dzwiek powiedzmy ze rowniez (nie wiem tylko czy stereo, ale..) natomiast , sterownie GLOSNOSCIA z PILOTA NIE DZIALA...:( czyli nie reaguje ... Probowalem podlaczyc juz kabelek z zestawu (niby jak cd-audio wygladajacy) pod gniazda na mojej audigy 2 , niestety nic nie zmienilo sie w kwesti sterownia. Pytanie takie: jak to uaktywnic, by np zmiana poziomu glosnosci z pilota, odnosila sie do zmiany np MAIN VOLUME lub czegos co podlega sterowniu (TAD-IN, CD AUDIO <bo nie dziala>, AUX, itp) lub po prostu by sterownie dziwikiem z PILOTA dzialalo. Moze jest inan alternetywa,, np instalowania glownego kodeka od mobo, i przez to puszczenie dzieki dla TV ? (nieporzadane) Od razu mowie, ze nie mam wylaczonych wejsc z poziomu oprogramowania.. Jesli znajdzie sie ktos wielki, chwala mu za pomoc..:) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 zmień w preferencjach aby sterować cd-audio. też miałem ten problem, a w sofcie troche dziwnie to jest (te preferencje) umiejscowione. jest OK. sterowanie dzialła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Ale gdzie dokladnie sa te preferencje o ktorych piszesz? prosze o wiecej szczegolow.. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 no taka ikonka chyba pierwsza od prawej (nie siedze przy swoim komputerze wiec nie powiem ci na żywo). taki jakby klucz ? no i tam sobie mozesz wybrac co steruje volume Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 A juz zrobilem ::D:DD dzieki wielkie, ale jednak czlowiek uczy sie cale zycie...Dzięki wielkie Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 a nie ma za co ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...