Dracu Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Witam wszystkich! Jestem nabywcą zestawu: 2000+podkręcony na 2600+(166x12.5) procek działa stabilnie temp. ok 50 stopni C:) Epox 8rda3+ Nforce 2 ultra 256 ddr pc 400 Mhz TwinMos 80 GB Samsung 2 Mb CACHE Radeon 9550 xt GECUBE Mam problem ze sprzętem a bardziej z grafika. Lubie grać, uciekać od szarego życia. Niestety moje fantazje padły. Grafa mi się chaczy i dobija mnie to :evil: W symulatorach samochodowych porażka. w FPS także. Czy może ktoś mi coś podpowiedzieć? Może pomóc w podkręceniu karty graf. W 3D Marku 2003 mam wynik 3033 pkt. Proszę o odpis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 sprawdź chłodzenie , czy dobrze przylega do rdzenia, i czy wszystko z nim w porządku. wynik w 3dmarku wmiare w normie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Hmm tak jak przedmówca sprawdx czy karta sie nie grzeje, wyłacz zapobiegawczo VPU recover w sterach, no i powiedz w co Ty grasz ? Bo masz tego RAM'u nie za duzo bo 256Mb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 spawdz czy masz wlaczone aa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dracu Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Gram w nfs underground i cos w stylu call of duty Jestem poczatkujacym overclokerem, masz mozliwosc podania mi stronki do zessania softu do ati? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 http://benchmark.pl/pliki.html tu cos na 100% znajdziesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dracu Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 pcmax co to jest "aa"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Antialiasing Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmperoR_2001 Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 U mnie na takiej grafie NFS:U chodzi dobrze, a proc mam dużo słabszy :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dracu Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Ok Thanx :oops: do jakich mozliwosci moge radeona 9550 xt podkrecic(oczywiscie bezpiecznie, by nic nie uszkodzić) czy dual chanel ddr faktycznie jest tak dobry i warto dokupic druga kosc 256 ddr? oczywiscie tej samej marki czyli twinmos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmperoR_2001 Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Dual Channel nic niedaje. Moja XT chodzi z 400/500 na 460/540. Po założeniu radiatorków na pamięci komuś z forum poszło na 590 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniu997 Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Według mnie karta powinna iść na 460-470 GPU i 560-585 pamięć. Ale słyszałem że to różnie. Ja tam dokleję sobie radiatorki na BGA i spróbuje 600MHz uzyskać :D :D :D P.S. W poniedziałek powinenem mieć już tą grafę w domu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dracu Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 co to jest bga? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniu997 Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Rodzaj pamięci są BGA takie małe kwadratowe i TSOP zwykłe prostokątne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dracu Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 na moim 9550xt nie ma miejsca na radiatorki jest duzy radiator z kulerem. Istnieje moze power strip w polskim jezyku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmperoR_2001 Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Chodzi mu o te po drugiej stronie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dracu Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 mam jeszcze kilka pytanek,ktos pogada? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmperoR_2001 Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Wal do mnie na GG:9069430 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[cahe] Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Zainstaluj sobie program ATITool - sam podkreci ci karte do rozsadnych wartosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dracu Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 z checia,ale nie moge sie zalogowac na gg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dracu Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 nie slyszalem o nim "ATITool"wiesz gdzie go znajde? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dracu Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 ok,juz mam:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dracu Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 moze mi ktos powiedziec do jakich granic moge podkrecic radka 9550 xt? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmperoR_2001 Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Przeczytaj jeszcze raz cały topic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mass Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Istnieje polski PowerStrip http://www.entechtaiwan.com/files/pstrip-i.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dracu Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 dzieki wielkie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mass Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 nie ma za co Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sew Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Za ile kupiliscie tego Radka 9550 GeCube i gdzie?? W jakims sklepie wysylkowym?? To jest wersja XT czy nie?? Sorki za taka ilsoc pytan ale mam zamiar zmienic karte graficzna i chcialbym wlasnie tego radka. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 ja preferuje RIVE jest lepsza od powerstripa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vailix Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 A możecie powiedzieć gdzie kupiliście te karty ? Bo byłem w kilku sklepach a sprzedawcy tylko gały wywalali i pytali się czy takie coś istnieje... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...