koniu997 Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 http://geoinf.pl/catalog/index.php?osCsid=...976fdc1a748849a --> ja tu zamówiłem ale już chyba nie ma wieć na nową dostawe musisz poczekać. Wpisz w googlach nazwe karty a wyskoczą Ci sklepy z nią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 A możecie powiedzieć gdzie kupiliście te karty ? Bo byłem w kilku sklepach a sprzedawcy tylko gały wywalali i pytali się czy takie coś istnieje... :?sprzedawca to jakis laik!:) niespecjalnie orientuje sie w swiecie kart garficznych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vailix Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Pewnie nie był fanatykiem ATI 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vailix Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Zmnieniłem zdanie z tego co widzę 9550XT można tylko na necie dostać. Zdecydowałem się 9600XT droższy , ale myślę że wydajniejszy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxmys Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 no to zajrzyjcie tutaj: http://ptr.pl/sklep/kat.php?ad=&kate=19 jestem nowy-muszę się wykazać.... :-P :twisted: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 a nie lepiej dopłacić kilka złociszy i mieć za 480-490 zł RADEONa 9600Pro od Gigabyte'a z pamięciami 3.3ns BGA i 3 grami w wersji BOX? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 a nie lepiej dopłacić kilka złociszy i mieć za 480-490 zł RADEONa 9600Pro od Gigabyte'a z pamięciami 3.3ns BGA i 3 grami w wersji BOX?wolne pamieci sa juz 2,8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisticGohan Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 czy ten GeCube to jakis skrot od GigaCube? bo to GigaCube to taka "pod"marka Gigabyta, a dziwne by bylo gdyby byly dwie firmy o tak podobnej nazwie i robiace w dodatku tak podobną karte i jeszcze pytanie, czy dobrze sie podkreca tylko wersja 9550XT czy zwykla 9550 tez? bo jest tania taktowanie 400/500MHz ma 9550 czy 9550XT? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirzenek Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 taktowanie 400/500MHz ma 9550 czy 9550XT?XT ma takie taktowania, 9550 to karta duzo slabsza niz XT GeCube'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Zwykly 9550 ma taktowania - 250/200, ktore z latwoscia mozna duzo podwyzszyc :P do wartosci 400/250 nawet i wiecej :P. Natomiast 9550 XT ma taktowania 400/250 a kreca sie niestety slabo --> spojrz na moj konfig :D Ale i tak 9550XT to zarabista karta, gierki mi chodza super :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Crusio te w podpisie to wlasnie na tej karcie!??? mozesz przeslac mi linki do ORB'a? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 3DMark 2001 http://service.futuremark.com/compare?2k1=7967693 Do 2003 nie mam orba bo mam cos nie tak cd keyem, ale w kazdym momencie moge screena zrobic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmperoR_2001 Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 U mnie nie które gierki chaczą, ale to przez proca i małą ilość ramu :( Ale i tak jedyne gierki w których zmniejszałem detale to nowy Splinter Cell i Far Cry :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netMazy Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 a nie lepiej dopłacić kilka złociszy i mieć za 480-490 zł RADEONa 9600Pro od Gigabyte'a z pamięciami 3.3ns BGA i 3 grami w wersji BOX? Winter a podaj linka do ewentualnej strony gdzie takowa karta za takową cene jest Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 A czy ta krta nie jest przypadkiem 64bit'owa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 A czy ta krta nie jest przypadkiem 64bit'owa?Jestem wiecej niz pewien ze to nie sa 64-bitowki :D. Zarowno GexCube jak i GB R9600Pro to 128-bitowki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 A czy ta krta nie jest przypadkiem 64bit'owa?Jestem wiecej niz pewien ze to nie sa 64-bitowki :D. Zarowno GexCube jak i GB R9600Pro to 128-bitowki. Ja do GexCube(GigaCube) nie mam zaufania :). Jakos tej firmy nie lubie. Podobnie jak PowerColor i im podobne :). Sprzedaja karty pod mylna nazwa. Zanizaja czesto taktowanie. Dlatego nie przepadam za takimi firmami i jestem podejrzliwy jak jest do czynienia z takimi firmami. Co do Gigabyte to niezla firma i z checia kupilbym 9600PRO tej firmy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netMazy Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 ... ja (i podejrzewam reszta) czekam na llinki do tej karty za 480 zł 9600Pro i mem 3.3 ... no ba i z 3 grami jeszcze :) w8ing... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 netMazy niestety karty Gigabyte w takich cenach już prawdopodobnie sie nie znajdzie. Chyba wszyscy pokapowali co sprzedają i ceny poszły do góry albo co gorsza nigdzie ich nie ma. Ja swojego radka kupiłem za 489zł ale to było ponad miesiąc temu. A Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netMazy Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 -> Madness: to ja chce żeby sie pokapowali tak żeby ceny znowu spadły do takich jak miech temu ;-P ale tak na serio to co powiesz o GeCube 9550XT (w mojej okolicy kosztuje 450zł) pod względem wydajności i współczynnika możłiwości do ceny nie jest tak źle chyba nie ? Co prawda karta przekracza już ta magiczną niebieską linię 400 zł (powyżej któej karty wg mnie nie opłaca sie kupować bo to wyrzucanie pieniędzy w błoto) ale powiedzmy ze te 50 zł nadmiaru to kompromis :) ...uff Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rbtck1 Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 W sklepie gral.pl mozna jeszcze nabyc Gigabyte 9600Pro ja kupilem 2 tygodnie temu za 490 zl a teraz cena podskoczyla do 529 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netMazy Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 ...kupilem 2 tygodnie temu za 490 zl a teraz cena podskoczyla do 529 fajnie dzięki, a mam jeszcze pytanie czy możesz odczytywać temperature z rdzenia ? dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Gigabyte 9600 Pro wersja DH ma wbudowany czujnik temperatury. Można więc ją odczytywać w programie vtuner. Ale skutkiem ubocznym tego programu jest niestabilna praca kompa tak więc wyleciał on u mnie z systemu jak szybko się pojawił. i kazdemu to radzę :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netMazy Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 a tak generalnie to był/jest wątek na forum tylko i wyłącznie o kartach z czujnikiem do pomiaru temperatury? Taka lista kart, bo nie znalazłem :P a to przydatna rzecz :) taki czujnik :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latarnikmz Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Mógłby ktoś podac wyniki w 3d01 i 3d03 na R9550XT podkreconym i niepodkręconym. Tylko nie mówcie, że gram w 3dmarki, chce jakoś porównać karty. A i jeszcze wyniki np w Doom3. Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcys-- Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 gdzie moge tanio dostać GeCube Radeon 9550 XT, bo mnie juz krew zalewa z tym szukaniem, nigdzie jej prawie nie ma ... tutaj jest za 434 : http://ptr.pl/sklep/kat.php?grupa=6&gatunek=56 jest gdzieś taniej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 wątpie - 434 to i tak dobra cena ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draks_Maxim Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 hehhe ja kupilem za 450zl niestety ale ladnie sie kreci mam artica rev3 i radiatorki domowej robotki i chodzi na 500/600 bez artow ;=DDDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcys-- Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 podobno tego GeCube jest revizja 2.0 z hynixami 2.2 ns, nie znalazłem jeszcze ale podobno nieźle wymiata ... właśnie nie wiem cz zmieniać czy czekać na jakiegoś modowalnego R9500@9700 za 540 zł ? chyba ten radek ma dużo większa wydajność niż podkręcony 9550 ??? a jak one wypadają w porównaniu do Gigabyte 9600 pro (podobno prawie tak samo), a właśnie czy tylko firma Gigabyte liczy sie wśród 9600 pro ? czyżby ona najlepiej sie podkręcała ? co sądzicie o wymianie mojego gf4 ti 128 mb ? czy mi się opłaca ? poradzcie coś .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 ja zakładalem topick o zmianie 4 tit na 9500 i wyszlo ze nie warto i to ze sporo przewaga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...