darigaaz Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 witam. jak nazywa sie opcja w biosie ktora umozliwia aby komputer automatycznie sie zalaczyl po przerwie zasilania w sieci z pradem i bardzo prosze o wymienienie nazw plyt glownych pod p2/p3/cel ktora takie funkcje posiadaja.... bardzo prosze o pomoc......u mnie w sieci czesto biora prad ale komp nie wstaje po przerwie w zasilaniu i serwer sie nie wlacza........potrzebuje wlasnie taka plyte ktora umozliwi wlaczanie sie automatyzne komputera. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Różnie się ta opcja nazywa zależnie od modelu płyty głównej W Abicie NF-7 jest to opcja "Restore on AC power loss" w "Power Mangement Setup" W MSI K7N2-L jest to "After AC Power Lost" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darigaaz Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 noto juz mniej wiecej wiem o co biega to moze powiecie mi jakie modele plyt pod p2 p3 cel posiadaja takie opcje czy abit bh6 taka posiada? pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Może wejdź na stronę Abita, ściągnij manuala i sam zobacz czy ma taką opcję. Ale chyba na 100% ma bo jak dawno temu miałem swojego Abita BE6-II to ta opcja tam była. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darigaaz Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 chodzi o BH6 a nie BE6 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Wiem. Z tym moim BE6-2 to tylko tak dla porównania. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darigaaz Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 update: w abicie bh6 nie ma takiej funkcji sprawdzalem z kumplami w biosie..... prosze podac jak dacie rade nazwy stabilnych plyt pod procesory ktore juz napisalem z taka opcja pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...