lecek Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Mam dokument Word, w którym część tekstu jest zablokowana do edycji, i w tych miejscach nie mogę wpisać żadnego znaku ani ustawić kursora. W innych fragmentach mogę wprowadzać dane bez żadnego problemu, w jaki sposób odblokować ten dokument Worda, żebym mógł go w całości edytować. Dziękuję za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lecek Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Wiem już, że dokument jest zabezpieczony opcją z Narzędzi - Chroń dokument, która powoduje, że cześć dokumentu jest zablokowana do edycji i mogę pisać jedynie w wyznaczonych tabelach. Problem teraz polega na tym, że ochronę tą mogę wyłączyć opcją z narzędzi - Nie chroń dokumentu, ale to wymaga podania hasło, którego niestety nie znam. Jeśli jeat taka możliwość to proszę o informacje w jaki sposób złamać hasło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bahor Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 plik -> zapisz jako -> *.rtf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...