Skocz do zawartości
berkut

Geforce 6800GT

Rekomendowane odpowiedzi

Akurat masz kupno grafy nowej usprawiedliwione monitorem 22"...

To moje przeklenstwo - ludzie nie kupujcie takich monitorow, bo potem bedziecie grac z pikselami i narzekac albo miauczec ze 9800Pro nie wyrabia

Zeby nie bylo tak offtopikowo - berkut Ty wogole w cos grasz czy kupiles tego potworka do bicia rekordow ? :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja własnie też będe przymieżał się do zmiany grafy tylko niewiem czy brać gforce czy ati.

Zastanawiam się nad

gforce 6800   (ok.1400zł)  

gfroce 6800gt (ok.2200zł)  

x800pro (ok.2200zł)

co proponujecie?? w tej chwili mam 9800pro

a co juz Ci nie wystarcza ten radek??? po **ja wydawac tyle kasy jak mozna 2-3miechy poczekac i miec ta karte pare stowek taniej...?? nie rozumiem takich ludzi jak Ty, no chyba ze srasz kasa :wink:

Blue, ciebie chyba mocno pogięło, że nie możesz poczekac jeszcze z 3 miesiące. Rozumiem, masz jakiegoś 9500Pro czy GF 5700 ,daleko nie szukając, i chcesz kupić nową. Ale z R9800Pro 8O ?

Chyba tylko dla szpanu. I nie zaprzeczaj, bo i tak wszyscy wiedzą,ze to prawda...

http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=664...=asc&&start=180 zobacz albo zapytaj kubasika.

pytam sie orientacyjnie czy spora jest roznica bo jak jest i dobrze sprzedam r9800 to kupie fx6800

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak ktos "sra kasa" :lol: to moze mi oddac nawet 9800 pro, nie obraze sie ;) , bo ja np nie rozumiem ludiz co wymieniaja grafy dla pkt w 3d mark, tak jak wczesniej ktos mowil e nie ma jeszcze gierki ktora by sie ciela na 9800 pro, a co ja mam powiedziec siedzac na 2 letnim ti4200 ?? ;)

co innego ludzie co buduja FC i O/C to ich ze tak powiem pasja...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gwoli scislosci - jest to najszybszy GT w 3dmarku 2k3 (ale ten glupi bug nie daje mi uploadowac - dzis rozwale ten komputer jesli mi nie zadziala bo bede atakowac 14000ptk)

ee zaraz najszybszy :D http://service.futuremark.com/compare?2k3=2767257 , ale wszystko przed Toba tak wiec trzymam kciuki :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie zmuszaj mnie do wysilku dzis :>

he, nawet nie mam zamiaru. narazie nawet zegarow grafy nie chce mi sie podnosic :P pewnie i tak bedziesz pierwszy bo ja nie bede raczej jej extremalnie krecic-najwyzej delikatny VPUmodzik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sulaco - cos not published czy jakos tak?

a jescze przed chwilka tam byl :D

Description EE@4.25,VapoEX,V-Mod P4C800,GPU Water-->450/1200,2PSU

Date 2004-07-11

User jokerac@web.de

3DMark Score 14635 3DMarks

Compare URL http://service.futuremark.com/compare?2k3=2767257

DirectX Version 9.0b

Mobo Manufacturer ASUSTeK Computer Inc.

Mobo Model P4C800

AGP Rates (Current/Available) 8x / 4x, 8x

CPU Intel Pentium 4 4034 MHz

FSB 264 MHz

Memory 510 MB

Display Information

Graphics Chipset NVIDIA GeForce 6800 GT

Driver Version 6.1.4.5

Main Test Results

3DMark Score

(3DMarks)

14635

Detailed Test Results

Game Tests

GT1 - Wings of Fury(fps) 379.1

GT2 - Battle of Proxycon 113.3

GT3 - Troll's Lair(fps) 96.6

GT4 - Mother Nature(fps) 80.8

gosc wlasnie usunal, a zapodal ten http://service.futuremark.com/compare?2k3=2773842 na nowszych sterach...

btw: wlasnie wyszly 61.72whql i lekkiego kopa daja w 3dm03, tak wiec podejrzewam, ze za chwile i ten link bedzie nieaktualny :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gwoli scislosci - jest to najszybszy GT w 3dmarku 2k3 (ale ten glupi bug nie daje mi uploadowac - dzis rozwale ten komputer jesli mi nie zadziala bo bede atakowac 14000ptk)

Tez nie moglem uploadowac wynikow, bo pisalo ze mam nielegalny klucz, czy cos w tym stylu. Wkurzylem sie, odinstalowalem zainstalowalem na nowo ale bez klucza i teraz hula... tyle ze trzeba przejsc przez wszystkie testy :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja własnie też będe przymieżał się do zmiany grafy tylko niewiem czy brać gforce czy ati.

Zastanawiam się nad

gforce 6800   (ok.1400zł)  

gfroce 6800gt (ok.2200zł)  

x800pro (ok.2200zł)

co proponujecie?? w tej chwili mam 9800pro

ja bym nie zmienial, chyba ze sprzedasz radka na tyle dobrze ze bedziesz musial dolozyc max 200zl to mozesz kupic 6800, a jak masz wiecej kasy to se kup 6800gt/x800pro, obydwie karty naprawde mocne sa ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi