Nessay Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 co do mojego poprzedniego postu: nie mowie z emi sie wc nie podoba- wrecz przeciwnie, ale mozliwosci a cena to jakies nie porozumienie. Mate niebawem (mzoe jeszcze w tym roku) bedzie sie zajmowal FC wiec wole to kupic i wydac wiecej i miec chlodno bezpiecznie i wydajnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 bardzo dobry blok - jesli nie jest to multi to powinien spoko wejsc na nf7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusztyk Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Nie jest to multi! Ale jak mam wydac ok. 250zl na sp-97 + wentyl Y.S. tech to moge wydac to kase na wodne i bede miec nizsza temp.! Albo sie myle? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 nie nei myslisz sie:) ja wiem ze to nie multi :) tylko tak czasem cos napisze ze sam potem dumam co to bylo ;) generalnie wydasz troche wiecej niz 250zl na wode ale chyba warto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Gdańsk Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 proponuje frosta porównywalnej jakości ale o wiele tańszy. bo tu jak doliczysz króćce to :P:P:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noe9 Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 dobry blok... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusztyk Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 ayem jak masz temp. w stresie? A jak ja bede miec taki sprzet: http://mcs.pc.pl/sklep.php?id=338 i pompke do atman 306! I kadecik! I czy bede miec mnie niz 40C w stresie? 11x200 AMD bartek mobile! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 u mnie roznie - 36C-40C w stresie - wszystko zalezy od temperatury powietrza, pamietaj jednak ze nikt ci nie powie jaka bedziesz mial temeperature na swoimsprzecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusztyk Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 A waz ma duzy wply na WC? Bo sa rozne! Sa za 6zl. za metr i sa za 14zl za metr czy one beda sie roznic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 tylko srednica weza, roznia sie tez gruboscia scianek etc. generalnie 12/16 albo 12/15 sa spokoi nie ma roznicy z zczego zrobione - drozsze lepiej sie ukladaja ale na wydajnosc jakiegos wielkiego wplywu nie maja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusztyk Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 A jak jest z tym opowietrzaniem? Trzeba cos opowietrzac jak tak to jak??? Nigdy nie montowalem WC czy to proste? Boje sie jednego ze jak zamontuje to moze nie zadzialac i proc pojdze w... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fokhuz Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Jak sie nie czujesz pewny to lepiej nie skladaj. Najpierw wszystko sobie rozryzuj i spokojnie do przodu bez pospiechu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 A jak jest z tym opowietrzaniem? Trzeba cos opowietrzac jak tak to jak??? Nigdy nie montowalem WC czy to proste? Boje sie jednego ze jak zamontuje to moze nie zadzialac i proc pojdze w... hmm jak widze to boisz sie coraz bardziej czytania z twoich pytan mozna wywnioskowac ze nie zadales sobie trudu poczytania o tym w co sie pkaujesz - pierwsze twoje pytanie o obowizki bylo ciekawe ale kolejne swiadcza o checi lazenia na latwizne - w ten sposob faktycznie mozesz cos zj.. :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fokhuz Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Te pytania swiadcza o tym ze kolega sie "napalił" na WC i chce wszystko od razu iwedziec. A to moze miec slabe konsekwencje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusztyk Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Chlopaki spisze sie z tym, bo za nie dlugo kupuje kompa i musze wiedziec wszystko o WC!!! Chyba nie kupie kompa i nie bedzie stal??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solostaron Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 przeciez na poczatku mozesz miec normalne chlodzenie wentylatorami, nie rozumiem w czym problem . . . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusztyk Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Ale jak kupie wentul zauzmy za 100zl to juz go za 100zl nie sprzedam! A tak bym juz odrazy zacza z WC!!! chyba ze poczekam z kupnem kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fokhuz Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Kup proca z jakims boxowym coolerem dasz 30, 40 zł wiecej niz za OEM. Jedyne co musisz ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> pod uwage przy kupnie to zeby ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> wieksza obudowe jesli chcesz wepchnac WC inside. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 zakladajac WC i tak cooler w domu trzeba mic - jak sie cos dlubie przy WC to to jest jedyny sposob zeby wlaczyc kompa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusztyk Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Jak bym mocowal WC to na zewnatrz! Mam kompa kolo szafy i do szafy bym wszytko wsadzi! A buda to i tak musze zminic! Na jakas wieksza! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 u mnie wycieklo bo za mocno wkrecilem choinke w top i mu sie peklo :|Tez tak zepsulem prototyp Frosta :D HEHEHE, nie zdazylem go nawet u siebie sprawdzic i mi lezy w szafie sam spod :D. Co do WCta, jest bezpieczny, jak wiesz co robisz i jak robisz. Po drugie i najwazniejsze, na WC sie nie da oszczedzac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusztyk Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 A to sie powinno wkrecac kluczem czy reka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fokhuz Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Oczywiscie ze sie da oszczedzać. Mozna zrobic WC za grosze tylko trzeba troche samozaparcia i czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fokhuz Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 A to sie powinno wkrecac kluczem czy reka? lol moze lepiej sie nie bierz za WC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 u mnie wycieklo bo za mocno wkrecilem choinke w top i mu sie peklo :|Tez tak zepsulem prototyp Frosta :D HEHEHE, nie zdazylem go nawet u siebie sprawdzic i mi lezy w szafie sam spod :D. hehe moj nie pekl od razu tylko po 2 godzinach w kompie :| juz po ponad 2 godzinnym tescie poza kompem - normalnie pech :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusztyk Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Tylko zapytalem jestem w tym jeszcze zielony!!! hehe Nie mialem jeszcze doczynienia z blokiem i nie wiem jakie to mocne! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 kusztyk napisał: Ale jak mam wydac ok. 250zl na sp-97 + wentyl Y.S. tech to moge wydac to kase na wodne i bede miec nizsza temp.! Albo sie myle? Heh....poczekajcie jak Niemiec wejdzie na tem topic, on Wam powie co sie bardziej oplaca. Ja jestem za AC, a jak juz chcecie krecic to Fc, tylko nie kazdego stac na to! A teraz takie lamerskie pytanie: czym sie rozni chlodnica od nagrzewnica, poza nazwa? Caly czas myslalem,ze to to samo,ale po obejrzeniu chlodnicy z Kadetta i nagrzewnicy z wyzej wymienionego auta, doszedłem do wnisku,ze to co innego(albo inne modele). Patoczy mi sie jeszcze po glowie....ze nagrzewnica jak sama nazwa wskazuje to grzejnik do ogrzewania w aucie. Jesli to ten grzejnik, to czy mozna zalozyc chlodnice zamiast nagrzewnicy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 z samochodu uzywasz z reguly nagrzewnic ale tutaj spelniaja role chlodnicty - stad wymiennosc terminow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darius Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 macie zbiorniczek wyrównywawczy? Napiszcie z czego składa się wasze W/C? Ja w moim chcę mieć: Kadeta(mam) 3x80mm(mam) atman 306 2000l/h(uszczelniony) Uriel i coś na grafe OCENCIE TEN ZESTAW!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobelik Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 No ja na początek troche taniej niz poprzednik. atman 305 (juz uszczelniony) spider ext + proxima + zap z msc 2,5 m rurki fi 15 plus kolanka klejone klejem dragon do metali kolorowych i to wsio :) w sumie jakies 270 zł w srode dojda bloki najprawdopodobniej... i bede powoli skladal :) a mam jeszcze pytanko jak to odpowietrzyc nie stac mnie na rezerwuar :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...