Skocz do zawartości
kusztyk

Czy duzo obowiazkow? Czy to bezpieczne?

Rekomendowane odpowiedzi

co do mojego poprzedniego postu: nie mowie z emi sie wc nie podoba- wrecz przeciwnie, ale mozliwosci a cena to jakies nie porozumienie.

Mate niebawem (mzoe jeszcze w tym roku) bedzie sie zajmowal FC wiec wole to kupic i wydac wiecej i miec chlodno bezpiecznie i wydajnie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak jest z tym opowietrzaniem? Trzeba cos opowietrzac jak tak to jak???  

Nigdy nie montowalem WC czy to proste? Boje sie jednego ze jak zamontuje to moze nie zadzialac i proc pojdze w...

hmm jak widze to boisz sie coraz bardziej czytania z twoich pytan mozna wywnioskowac ze nie zadales sobie trudu poczytania o tym w co sie pkaujesz - pierwsze twoje pytanie o obowizki bylo ciekawe ale kolejne swiadcza o checi lazenia na latwizne - w ten sposob faktycznie mozesz cos zj.. :) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kup proca z jakims boxowym coolerem dasz 30, 40 zł wiecej niz za OEM. Jedyne co musisz ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> pod uwage przy kupnie to zeby ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> wieksza obudowe jesli chcesz wepchnac WC inside.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie wycieklo bo za mocno wkrecilem choinke w top i mu sie peklo :|

Tez tak zepsulem prototyp Frosta :D

HEHEHE, nie zdazylem go nawet u siebie sprawdzic i mi lezy w szafie sam spod :D.

Co do WCta, jest bezpieczny, jak wiesz co robisz i jak robisz.

Po drugie i najwazniejsze, na WC sie nie da oszczedzac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie wycieklo bo za mocno wkrecilem choinke w top i mu sie peklo :|

Tez tak zepsulem prototyp Frosta :D

HEHEHE, nie zdazylem go nawet u siebie sprawdzic i mi lezy w szafie sam spod :D.

hehe moj nie pekl od razu

tylko po 2 godzinach w kompie :| juz po ponad 2 godzinnym tescie poza kompem - normalnie pech :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kusztyk napisał:

Ale jak mam wydac ok. 250zl na sp-97 + wentyl Y.S. tech to moge wydac to kase na wodne i bede miec nizsza temp.! Albo sie myle?

Heh....poczekajcie jak Niemiec wejdzie na tem topic, on Wam powie co sie bardziej oplaca. Ja jestem za AC, a jak juz chcecie krecic to Fc, tylko nie kazdego stac na to!

A teraz takie lamerskie pytanie: czym sie rozni chlodnica od nagrzewnica, poza nazwa? Caly czas myslalem,ze to to samo,ale po obejrzeniu chlodnicy z Kadetta i nagrzewnicy z wyzej wymienionego auta, doszedłem do wnisku,ze to co innego(albo inne modele). Patoczy mi sie jeszcze po glowie....ze nagrzewnica jak sama nazwa wskazuje to grzejnik do ogrzewania w aucie. Jesli to ten grzejnik, to czy mozna zalozyc chlodnice zamiast nagrzewnicy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja na początek troche taniej niz poprzednik.

atman 305 (juz uszczelniony)

spider ext + proxima + zap z msc

2,5 m rurki fi 15 plus kolanka klejone klejem dragon do metali kolorowych

i to wsio :) w sumie jakies 270 zł w srode dojda bloki najprawdopodobniej... i bede powoli skladal :)

a mam jeszcze pytanko jak to odpowietrzyc nie stac mnie na rezerwuar :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi