harry Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Witam. Otoz mam takie problem: mlodszy kuzyn przyjechal do mnie i mi namieszal w gg, i teraz jak je wlanczam to mam zolte okno gg (taki kolor mam ustawiony) i stoi w miejscu nic sie nie laduje kompletnie zero, na pasku narzedzi tez go nie ma. Moje pytanie jest takie: Gdzie sa uzytkownicy gg z mojego kompa? Wiem ze kiedys byly w jakims folderze chyba w moich dokumentach byli wszyscy uzytkownicy ktorzy mieli konto u mnie zalozone i moglem z tego folderu usuwac. Tu tez bym to samo chcail zrobic z tym kontem ktore kuzyn zalozyc bo nie moge dojsc do swojego. Mam win XP proffesional. Zna ktos moze lokalizacje do tego katalogu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 C:Documents and SettingsNazwa twojego użytkownika na windowsieGadu-Gadu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Dzieki za lokalizacje, gdby nie ona bym tego nie zrobil :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Witam. Niestety znow poruszam ten topic. Otoz znowu mi sie cos zjebalo i dalej jak by sie laduje gg i to okienko wisi :( usuwalem z lokalizacji ktora podawal mi KIULIK te wszystkie duperele i dalej nic. Co zrobic? POMOCY!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Spróbuj użyć innego klienta gg (Miranda, AQQ itp). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Wlasnie sobie poradzilem, wystarczylo wkejic w katalog ja (co wyzej jest podana lokalizacja) moje stare dane i po sprawie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...