Dracu Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 jakim softem jest lepiej podkrecic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Ja podkręcam PowerStripem lub RivaTunerem :) I moge te programy polecić 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 A ja polecam Radlinker. Program tworzy swoją zakładkę w panelu sterowania Ati przez co wygląda jakby był standardową częścią sterowników. Jest banalny w obsłudze. Pozatym Powerstripa trzeba rejestrować bo inaczej pokazuje jakieś podpowiedzi przy każdym starcie systemu. Sam podkręcam swojego Gecuba Radlinkerem. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Ja uzywalem Riva Tuner, ale ostatnio przesiadlem sie na ATI Tool. Polecam oba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subon Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 radlinker u mnie jezeli chce przesunac suwak lekko do gory to przestawia mi o az ok 15 mhz! Dlaczego tak sie dzieje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 W ustawieniach zaawansowanych Radlinkera masz zmiane skoku. Ograniczasz tym samym częstotliość maksymalną jaką możesz ustawić ale po co Ci maksymalna 3400MHz jak karta pracuje maksymalnie na np. 500? Aha i najlepiej kliknij na suwak a potem używaj strzałek góra/dół. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...