Skocz do zawartości
feluś

epox 8krai fsb 200 pci 40

Rekomendowane odpowiedzi

siemanko. Zakład ten wątek gdyż na nurtujące mnie pytanie. Dwóch kolegów z tego forum stwierdziło że na tym epoxie przy fsb nie włącza sie dzielnik 1:6 i pci jest 40. Dopiero wgrywanie jakiegoś nowego biosu podobno rozwiązuje ten problem , w życiu takiej operacji nie przeprowadzałem więc to z góry raczej u mnie odpada. Nie znalazłem na forum odpowiedzi na to pytanie. Dzięki za odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sorki nie wyjaśniłem o co chodzi a chodzi o to czy to prawda że przy fsb 200 może wystąpić pci 40 bo dzielnik nie wchpdzi jak to 2 osoby opisały na standartowym biosie bo niezamierzam flashowac

Żadna płyta na kt333/400 nie ma dzielnika 6. Choć przyznam szczerze widziałem taką opcję w abicie kd7 czego nikt nie potrafił wyjaśnić 8O :? :? :? (było to chyba w jej testach na twojepc

Update: Chyba jestem ślepy - przepraszam za moje głupoty... :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz 8krai na KT600 i raczej niemożliwe jest aby potrzebna była zmiana biosu dla dzielnika 6. Ten chipset został stwożony dla FSB400 i dzielnik 6 musi być.Masz 8krai na KT600 i raczej niemożliwe jest aby potrzebna była zmiana biosu dla dzielnika 6. Ten chipset został stwożony dla FSB400 i dzielnik 6 musi być.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...