feluś Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 siemanko. Zakład ten wątek gdyż na nurtujące mnie pytanie. Dwóch kolegów z tego forum stwierdziło że na tym epoxie przy fsb nie włącza sie dzielnik 1:6 i pci jest 40. Dopiero wgrywanie jakiegoś nowego biosu podobno rozwiązuje ten problem , w życiu takiej operacji nie przeprowadzałem więc to z góry raczej u mnie odpada. Nie znalazłem na forum odpowiedzi na to pytanie. Dzięki za odpowiedzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nargil Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 a co dokladnie mamy ci odpowiedziec ? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuli007 Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Co do flashowania to na forum znajdziesz pewnie gdzieś opis, a już na necie na pewno. To nic trudnego (no ale trtzeba ostrożnie). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 sorki nie wyjaśniłem o co chodzi a chodzi o to czy to prawda że przy fsb 200 może wystąpić pci 40 bo dzielnik nie wchpdzi jak to 2 osoby opisały na standartowym biosie bo niezamierzam flashowac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nargil Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 no moze takie cos wystapic... ja mam tak przy 166 na mojej ch*** plycie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 sorki nie wyjaśniłem o co chodzi a chodzi o to czy to prawda że przy fsb 200 może wystąpić pci 40 bo dzielnik nie wchpdzi jak to 2 osoby opisały na standartowym biosie bo niezamierzam flashowacŻadna płyta na kt333/400 nie ma dzielnika 6. Choć przyznam szczerze widziałem taką opcję w abicie kd7 czego nikt nie potrafił wyjaśnić 8O :? :? :? (było to chyba w jej testach na twojepc Update: Chyba jestem ślepy - przepraszam za moje głupoty... :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latarnikmz Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Masz 8krai na KT600 i raczej niemożliwe jest aby potrzebna była zmiana biosu dla dzielnika 6. Ten chipset został stwożony dla FSB400 i dzielnik 6 musi być.Masz 8krai na KT600 i raczej niemożliwe jest aby potrzebna była zmiana biosu dla dzielnika 6. Ten chipset został stwożony dla FSB400 i dzielnik 6 musi być. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 czyli zaryzykuję dzięki nara Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 te osoby pewnie na Sandre patrzyly w rzeczywistosci przy fsb200 jest pci33 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 te osoby pewnie na Sandre patrzyly w rzeczywistosci przy fsb200 jest pci33 Zgadza sie na pewno jest 33 pci sisoft sandra glupoty pokazuje zreszta nie pierwszy raz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...