Marcus Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Przy demontarzu coolera ześlisgnoł mi się śrobokręt na kondensator, płyta działa, ale kondensatorowi zdarłem troche tego czegoś w co jest zapakowany (niewiem jak to się fachowo nazywa). Moje pytanie jest następujące: czy czeba wymienić ten kondensator? Jeśli tak to ile może wynieść mnie taka operacja? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 jak tylko tą folie z wirzchu zdarłes to nie musisz wymienać, ale jak cchesz to to cie moze wyniesc od 5 do 30 groszy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 jezeli wszystko dziala to ok. a wymiana : lookasz jaki jest typ kondensatora i kupujesz w sklepie elektroniczym.cena to kilka zeta (max) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 mimo wszystko nie oplaca sie wymianic chyba ze chcesz wystawic swoja mobo wystawe.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Wygląda, że to tylko folia, niema wgłębienia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomko Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Po co wymieniać, jak wszystko działa? A to co zdarłeś to tylko folia, na której nadrukowane są parametry kondensatora. Wprawdzie izoluje też ona obudowę kondensatora, ale jej uszkodzenie nic złego nie powoduje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Po co wymieniać, jak wszystko działa? A to co zdarłeś to tylko folia, na której nadrukowane są parametry kondensatora. Wprawdzie izoluje też ona obudowę kondensatora, ale jej uszkodzenie nic złego nie powoduje.no 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...