Skocz do zawartości
BladyRulez

Czy opłaca sie kupic Radka 9600 256 ramu i 256 bit?

Rekomendowane odpowiedzi

Obecnie mam gf4 (jej naubozsza wersję)musze ją zmienic ale nie mam do dyspozycji za duzo kasy:((.znalazlem ciekawa oferte oto ona Karta graficzna; Producent chipsetu: ATI Technologies; Rodzaj układu graficznego: 256-bitowy; Typ chipsetu: Radeon 9600; Częstotliwość RAMDAC: 400 MHz; Zainstalowana pamięć wideo: 256 MB; Rodzaj pamięci: DDRAM; Głębia kolorów przy maksymalnej rozdzielczości: 32 bit; Typ złącza magistrali: AGP; Urządzenia wejścia / wyjścia: wyjście TV, wyjście DVI; Cechy dodatkowe: AGP x1/x2/x4/x8, 2x400Mhz RAMDAC (10bit), Wyjście TV w rozdzielczości max. 1024x768, Jednoczesna obsługa dwóch monitorów, w zestawie kabel do zasilania, oprogramowanie do optymalizacji osiągów karty "REDLINE"; Dołączone oprogramowanie: Cyberlink PowerDVD; Dodatkowe funkcje: Anisotropic Filtering (x16), Bump Mapping, HyperZ III, Smartshader 2.0, SmoothVision 2.0 (FSAAx6), Transformation and Lighting (T&L), Truform Technology, Hydravision (DualDisplay), Textur Kompression, Wspomaganie odtwarzania MPEG-2; Obsługiwane standardy: DirectX 8.1, DirectX 9.0, OpenGl 1.3, VESA; System operacyjny: Windows 2000, Windows ME, Windows XP, Windows NT 4.0; Złącze zewnętrzne: 15 pin VGA, 1xDVI out; Gwarancja: 12 miesiący.

cena brutto: 530.00

nie chce wydac wiecej niz 600zł a nie mam zamiaru kupic niczego co nie obsługuje drx 9.0

Jeszcze jedno pytanko czy dałoby sie podkecic ta karte bez spadku stabilnosci?[/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odpiszcie proszę bo nie wyrabiam na tym <font color="#FF0000">[ciach!]</font>*.Nie wiem juz na co sie zdecydować!!!

masz takie opcje:

- napisz do kasi

- idź do psychologa

- NIE SPAMUJ !!!!

poczytaj sobie temat "co kupić", a adresy sklepów oraz porównania kart i wyniki znajdź sobie na google

skorzystaj też z madoniona - tam masz wyniki z marka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi