lukaszwis Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Wie ktos jak mozna podkręcić go Asus Radeon 9600se 128ddr 325/200 bo dziala beznadziejnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszwis Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Albo moze ktos wie co moge miec zle ustawione w 3dmarku 2001 wyciaga mi tylko 6400 punktow cos jest nie tak :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 no więc tak. masz karte SE, czyli syf edition, slow edition ble ble ble. jest po prostu do kitu i nie pograsz na niej, najlepiej by było jakbyś poszedł do sklepu i wymienił na karte ze 128bitową szyną pamięci. SE ma 64bity na pamiątkach przez co jest tak wolna. wynik jak najbardziej w normie jak na se. miałem więcej na moim g-force 4mx :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszwis Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 A da sie podręcic szyne do 128 bitow ?? np przez Rabit 1.0 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 A da sie podręcic szyne do 128 bitow ?? np przez Rabit 1.0 ?? nie , jest to fizycznie niemożliwe.rabit zmienia tylko nazwe szyny, ale fizycznie nic nie zrobisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość <kAiN> Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 JA na swojim radka xper vision wyciągnołem 7,5k na 3dmarku 2k1 podkrecają same pamięci. To jest dziwne bo moge pamiątki podkrecić a nie moge podkręcić gpu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość <kAiN> Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Już wiem jak sie podkręca tego radka 9600se ;] jak chcesz to moge Ci to zrobić bo robi sie to tylko biosem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...