gamon Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 kupilam kabel usb z plyka zeby sciagac z telefonu fotki ale niewiem jak mam to zainstalowac czy musze sciagnac jakis program? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Zmień tytuł wątku, korzystając z przycisku "zmień" w swoim poście. Tytuł "pomocy:(" jest nieregulaminowy. II. Użytkownik zobowiązany jest dbać o porządek na forum; w tym celu należy: 5. Wątki tytułować konkretnie, w sposób mówiący w skrócie o tym, czego dotyczą - czyli nie: "Pomocy!", "Co się dzieje?", "Pilne!" etc. Pamiętaj, że nadając topikowi konkretny tytuł, ułatwiasz innym korzystanie z forum i jednocześnie zwiększasz swoje szanse na uzyskanie odpowiedzi. Zapoznaj się zresztą dokładniej z regulaminem, jak również z opisem działów, bo komórka to nie jest "sprzęt sieciowy". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 i nie żebym był "niekuntularny" - Jaki telefon?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Tytuł taki jest - jaki był.Hmm.. Jaki to telefon ?? Najczęściej nie musisz instalować żadnych dodatkowych aplikacji. Jesli masz winXp tp po podlączeniu telefonu powinien wykryć ci nowy sprzęt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gamon Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 ja mam win 98 i jak podlaczam ten kabelek to nic mi nie pokzauje:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 podasz wrescie jaki to telefon :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gamon Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 to jst motorola c 550 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=66039 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 gamon, zmienisz tytuł czy mam zamknąć ten temat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
levteam Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Gamon zmień tytół bo mnie w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iają takie rzeczy jak jest napis nie konkretny spodziwasz się czegoś innnego a tu jakaś pierdółka z telefonem które dzieci w podstawówce potrafią zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...