asiny Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Czesc chce podkrecic pbroty coolera jesli sie oczywiscie da :P Moze ktos z was podrzucic mi owa nazwe programu .... Moj zajefsjny Sprzet to : Soltek SL75kav-x 850MHZ hyhy fajny co ? Niedlugo go oddam do muzeum Techniki :) Ale zanim to zrobie chce go troche pokatowc :D Z Gory Dzieki . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 coolera na czym? na procku?... software'owo podnieść napiecie 12VDC z zasilacza? hmm... widocznie sie nie znam skoro jest program który to potrafi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiny Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Tylko jak ????????????/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWEGO Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 z tego co wiem to SPEEDFAN pozwala kontrolowac prace coolera, tylko nie pamitam czy w gorny zakres tez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiny Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 heh Wlasnie mam speedfan ale tam pisza ze da sie zmienic predkosc coolera tylko ja nie moge :| i to mnie dziwi . Macie jakis inny program lub sposob ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=8063 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiny Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 No oki a mozesz mi powiedziec jak ustwaic kabelkami tak by bylo 18V ? Z Gory Dziękuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...