byzik Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 czy zna ktoś jakiś link z testem Zalmana 7000Cu lub AlCu Pentagram jest na : http://www.in4.pl/recenzje.htm?rec_id=211 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBAL Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Witam wszystkich, Moze niezbyt zwiazane z tematem, ale nie chcialem zakladac nowego topica. Mam jedno pytanko, ktore mnie dreczy od jakiegos czasu. Mianowicie, kilka razy montowalem juz coller 7000cu noi czasami po dokreceniu "na maxa" sie dziad rusza (delikatnie da sie pokrecic radiatorem), bardzo rzadko sie zdarza, ze sie nie rusza wcale. Troche mnie to martwi, niby za kazdym razem montuje bardzo dokladnie i delikatnie, ale... . Stad tez pytanie, czy Wam tez radiator sie delikatnie rusza??? Czy jest full stable? Podejrzewam jaka wade blaszki dociskajacej radiator do socketu, ale... moze sie myle i tak powinno byc? Pozdrawiam, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kw2323 Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Witam wszystkich, Moze niezbyt zwiazane z tematem, ale nie chcialem zakladac nowego topica. Mam jedno pytanko, ktore mnie dreczy od jakiegos czasu. Mianowicie, kilka razy montowalem juz coller 7000cu noi czasami po dokreceniu "na maxa" sie dziad rusza (delikatnie da sie pokrecic radiatorem), bardzo rzadko sie zdarza, ze sie nie rusza wcale. Troche mnie to martwi, niby za kazdym razem montuje bardzo dokladnie i delikatnie, ale... . Stad tez pytanie, czy Wam tez radiator sie delikatnie rusza??? Czy jest full stable? Podejrzewam jaka wade blaszki dociskajacej radiator do socketu, ale... moze sie myle i tak powinno byc? Pozdrawiam, Sam zamatowalem to cacko jakis tydzien temu i mialem to samo, zrobilem wszystko jak trza, dobrze dokrecilem ale i tak ciut sie rusza, sadze ze nie ma to znaczenia bo musze uzyc do tego troche sily - tyle ze sam przy przenoszeniu bedzie stabilny ;) Pozdrawiam Krzysiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Witam wszystkich, Moze niezbyt zwiazane z tematem, ale nie chcialem zakladac nowego topica. Pozdrawiam, Trzeba bylo zalorzyc nowy temat. Ten topic nie jest zwiazany z twoim problemem ;) To nie jest topic "Wszystko o zalmanie 7000" tylko chodzi w nim o porownanie z innym coolerem. Niedlugo ludzie beda sie podczepiac bo nie chcieli zalorzyc nowego topicu z problemem: z jakiego kraju pochodzi firma zalman.... nie to ze glupie pytanie ale To nie ten Topic :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBAL Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 ... no ale mi chodzilo wlasnie o TEST ruchliwosci zalmana 7000Cu tuz po montazu, przeciez taki jest temat posta :). Pozdrawiam, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...