Skocz do zawartości
byzik

test Zalmana 7000

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich,

Moze niezbyt zwiazane z tematem, ale nie chcialem zakladac nowego topica. Mam jedno pytanko, ktore mnie dreczy od jakiegos czasu. Mianowicie, kilka razy montowalem juz coller 7000cu noi czasami po dokreceniu "na maxa" sie dziad rusza (delikatnie da sie pokrecic radiatorem), bardzo rzadko sie zdarza, ze sie nie rusza wcale. Troche mnie to martwi, niby za kazdym razem montuje bardzo dokladnie i delikatnie, ale... . Stad tez pytanie, czy Wam tez radiator sie delikatnie rusza??? Czy jest full stable? Podejrzewam jaka wade blaszki dociskajacej radiator do socketu, ale... moze sie myle i tak powinno byc?

Pozdrawiam,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich,

Moze niezbyt zwiazane z tematem, ale nie chcialem zakladac nowego topica. Mam jedno pytanko, ktore mnie dreczy od jakiegos czasu. Mianowicie, kilka razy montowalem juz coller 7000cu noi czasami po dokreceniu "na maxa" sie dziad rusza (delikatnie da sie pokrecic radiatorem), bardzo rzadko sie zdarza, ze sie nie rusza wcale. Troche mnie to martwi, niby za kazdym razem montuje bardzo dokladnie i delikatnie, ale... . Stad tez pytanie, czy Wam tez radiator sie delikatnie rusza??? Czy jest full stable? Podejrzewam jaka wade blaszki dociskajacej radiator do socketu, ale... moze sie myle i tak powinno byc?

Pozdrawiam,

Sam zamatowalem to cacko jakis tydzien temu i mialem to samo, zrobilem wszystko jak trza, dobrze dokrecilem ale i tak ciut sie rusza, sadze ze nie ma to znaczenia bo musze uzyc do tego troche sily - tyle ze sam przy przenoszeniu bedzie stabilny ;)

Pozdrawiam

Krzysiek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich,

Moze niezbyt zwiazane z tematem, ale nie chcialem zakladac nowego topica.  

Pozdrawiam,

Trzeba bylo zalorzyc nowy temat. Ten topic nie jest zwiazany z twoim problemem ;) To nie jest topic "Wszystko o zalmanie 7000" tylko chodzi w nim o porownanie z innym coolerem.

Niedlugo ludzie beda sie podczepiac bo nie chcieli zalorzyc nowego topicu z problemem: z jakiego kraju pochodzi firma zalman.... nie to ze glupie pytanie ale To nie ten Topic :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi