pci Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Mam nagrzewnice w kturej jest dziura około 3mm ( jak po gwozdziu) jest to miedzniana nagrzewnica z mosiężnymi zbiorniczkami, i własnie w jednym z tych zbiorniczków jest dziura. Czym uszczelnic tą dziure ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 poxylina albo inny klej do metalu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 A co powiecie na zalaznie plastikiem roztopionym, a pużniej sylikon ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 plastic nie trzyma sie tak metalu jak poxylina - sylikon tez jest srednio przydatny jak niedocisniety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 A ile kosztuje taka poxylina i gdzie ja moge kupić ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 male opakowanie dawalem 10.50zl w obi (drogo w DHO bylo taniej) :) wysarczy ci n sporo takich "uszczenien" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek_sz Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 a może zalutować cyną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Własnie jak z zalutowaniem ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 oczywiscie ale z lutowaniem jest wiecej problemow niz z klejem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 postaraj sie przylutować klejom nie ufaj chociaż poxilina jest niczeog sobie jak dobrze sie materiał przygotuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 A gdzie moge tą poxyline kupić, bo u mnie nie ma obi ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 nie no nie wiem gdzie mieszkasz aleu mnie to w sklepach przewaznie :) sorrki ale pytanie jest conajmniej dziwne - poxylina jest tak rozreklamowana ze nawet niektore kioski ja maja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 A to chodzi o taką poxyline co czasem nawet sie dzieci się nią bawią, że jakoś na ciepło się robi twarda ( czy jakos tak nie pamiętam już dokładnie ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 poxylina to jest taki klej ze stajni poxipolu - powiedz ze zartowales :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 A to chodzi o taką poxyline co czasem nawet sie dzieci się nią bawią, że jakoś na ciepło się robi twarda ( czy jakos tak nie pamiętam już dokładnie ) nie modeline playdo tylko poxyline :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Przejedź się do Ożarowa, w sklepie na przeciwko dworca autobusowego mają klejów do wyboru do koloru. Poxilina też jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 poxipol/poxilina latwe tanie i pewne rozwiazanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgadza się sam uszczelniałem żukówkę w ten sposób. Lutowanie nic mi nie dało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 A to chodzi o taką poxyline co czasem nawet sie dzieci się nią bawią, że jakoś na ciepło się robi twarda ( czy jakos tak nie pamiętam już dokładnie ):lol: ;D Nie ciastoline Playdoh, tylko kit klejacy - dwuskladnikowy POXILINA - producent POXIPOL!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Lutowanie najpewniejsze, ale powie ze jak ktos nei umie lutowac to lepiej juz poxilina. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Prubowałem lutowac, ale stwierdzam że to przewyższa moje umiejętności lutowania :wink: , użyje poxyliny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 i dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...