pkozerski Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Mam podczerwien i nie moge się połączyc w zadnym programie z nokia 7650 pc suite nic nie wykrywa, mam tez oxygena for symbian ale w nim pisze ze pierw musze wgrac agenta do tel a ja niemam jak, czy jest jakis dobry program przez który bede mógł zarządzać tym tel przez irde? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Instalujesz PC Suite dla 7650 w trayu wtedy masz mrouter i tam wybierasz wlasciwosci polanczenia -> polanczenie -> na podczerwien, wtedy pc suite powinien Ci wykryc telefon... Jak po uaktywnieniu irdy komputer nie reaguje (nie ma ikonki lacze bezprzewodowe) to masz zle podlanczona irde do kompa lub nie sprawna. Ciekawy jest jeszcze program PC File Manager, telefon widzisz tak jak w exploatorze i metoda przeciagnji upusc przegrywasz na telefon pliki... Zainstaluj jeszcze w telefonie jakis menadzer plikow polecam seleq wtedy bedziesz mogl z telefonu przesylacz wszelakie pliki do komputera i innego telefonu z symbianem czy tez do SE. Programy te powinienes znalesc tutaj: http://aivanet.com/en/index.php?show=6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkozerski Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Ale wlasnie jak zaznaczam ta podczerwien to caly czas pisze nie podlaczone, a jesli włącze ten nokia sdk , conection manager i wybiore podczerwien to tam telefon jest widoczny, ale ten mrouter i tak go nie widzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 1) Musisz dobrze podłączyć irde do mobo; 2) Włącz irde w biosie; 3) Zainstaluj PC Suite; 4) Włącz w telefonie irde; 5) Przybliż telefon górną krawędzią do irdy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkozerski Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 robie tak i nic, jak włącze w tel irde to w mrouter pojawias sie nowy com ale jak go wlącze to pisze ze sie neda lub jest uzywany, mam irde na usb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 ech na USB... to popruboj z roznymi ustawieniami potu com. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...