limal32 Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 napięcia pamiątek to 2,5v w biosie ustawione auto i podaje 2,75v soft płyty pokazuje że to troche za dużo ,oczywiście jak nie są podkręcane czy zmienić auto na 2,5v zastanawiam sie że jak nie trzeba to po co im 2,75v i dodatkowe grzanie sprzęt jak w podpisie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoszon Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 O ile mi wiadomo to twinmosy (też je mam) pracyją na napięciu 2.7 V. Też mam na auto i właśnie tyle biorą 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 a chocby nawet nie martw sie nic im nie bedzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 napięcia pamiątek to 2,5v w biosie ustawione auto i podaje 2,75v soft płyty pokazuje że to troche za dużo ,oczywiście jak nie są podkręcane czy zmienić auto na 2,5v zastanawiam sie że jak nie trzeba to po co im 2,75v i dodatkowe grzanie sprzęt jak w podpisie one nawet przy 2.9 v są zimne... :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...