jericho666 Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 stary dobry redzio :) mam pytanko udało wam sie uruchomić gre przez internet na win xp ?? ja probowałem z pol roku temu ale sie niepowieodło, mialem pelno patchy i nic a z instalacja 98 to moge miac problemy bo mosial bym troche dysk przebudowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorysVasiliev Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 znalazlem odpowiedz na uruchomienie RA1 na winxp :) Patch 1.08 i wsio idzie :) GL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorysVasiliev Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 pomaga na wszystkie bole w xp patch 1.08 tak dla poszukujacych odpowiedzi na przyszlosc , tak jak ja szukalem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 znowu :lol: chlopie ty widziz date topicu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Tak, nie ma to jak napisac 2 posty jeden za drugim... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IPek Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Mi też Red nie chodzi pod XP. Na takie starocie najlepiej mieć drugi system, jakiś win9x. no a czytalem na innych forach, ze niektorym sie udalo uruchomic RA2 na xpku.. no ja nadal nie moge.. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregoreq Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Ja wlasnie zassalem gierke i na xp chodzi bez problemu. Czy na pc sa jakies kody, bo gralem w to na psx i tam bylo kilka fajnych ( no chyba ze mi sie czesci pomylily ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Kodów nie ma, ale jak w menu naciśniesz na głośnik (po prawej) wciskając Shift to uzyskasz dostep do misji z mrówkami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortex Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 "Red Alert jutro za darmo" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Niesamowita gra ze świetnym klimatem. Najbardziej lubiłem grać Sowietami. Ciekawe czy to będzie normalne wydanie 2 płytowe ze wszystkimi filmikami (do dziś pamiętam jak się nimi jarałem) czy jakaś okrojona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiNDer Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 (edytowane) Są dwa pliki po 500 MB (soviet i allied disc), więc przyjmując że w roku 95 tekstury nie zajmowały całych płyt CD, to na pewno są to pełne wersje. :) Bezpośredni link: http://www.ea.com/redalert/news-detail.jsp?id=62 (mirrory na dole strony). Edytowane 31 Sierpnia 2008 przez KiNDer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 nice, ra1 za friko. tylko ta gra będzie teraz troche nudzić. grałem w to namiętnie po lanie, ale to było jakieś 10 lat temu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiedzmin_ Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 Dla tych wszystkich ktorym sie nie chce czytac tego topicu, a nie moga odpalic/zainstalowac C&C:RA. Zeby zainstalowac gre, trzeba: - zrobic skrotu do pliku install.exe z katalogu setup95/ na plycie (obrazie), potem prawym wlasciwosci/zgodnosc/ i wlaczamy tryb windows 95. Zeby odpalic gre po zainstalowaniu, trzeba: - zainstalowac patch (jest w archiwum oraz na plytkach) - w katalogu z gra prawym myszy na pliku RA95.exe, wlasciwosci/zgodnosc i wlaczamy tryb windows 98/ME. HF :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 Masz to napisane w Readme.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 Ktos chetny na potyczke w Red Alerta przez internet ?? wymagane .. nie miec Fire Walla :) jak cos walic na Pw ew GG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satou Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 Do darmowej wersji Red Alert ze strony Red Alerta 3 Jak uruchomic pod XP http://www.cncworld.org/?page=features/tutorials/rafree Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 Dla tych wszystkich ktorym sie nie chce czytac tego topicu, a nie moga odpalic/zainstalowac C&C:RA. Zeby zainstalowac gre, trzeba: - zrobic skrotu do pliku install.exe z katalogu setup95/ na plycie (obrazie), potem prawym wlasciwosci/zgodnosc/ i wlaczamy tryb windows 95. Zeby odpalic gre po zainstalowaniu, trzeba: - zainstalowac patch (jest w archiwum oraz na plytkach) - w katalogu z gra prawym myszy na pliku RA95.exe, wlasciwosci/zgodnosc i wlaczamy tryb windows 98/ME. HF :) Do darmowej wersji Red Alert ze strony Red Alerta 3 Jak uruchomic pod XP 3088534[/snapback] Masz to napisane w Readme.... Boze chlopy... wszystko jest jak biale na czarnym w README Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HELP Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 MAM WIELKI PROBLEM HELP jak zainstalowac c&c gold (ten darmowy) bo mi wyskakuje blad An privileged instructin was executed at adress 004dd5b4 Prosze pomoz instalowalem jzu 2 raz (i zainstalowalem latke na xp) MAM WIELKI PROBLEM HELP jak zainstalowac c&c gold (ten darmowy) bo mi wyskakuje blad An privileged instructin was executed at adress 004dd5b4 Prosze pomoz instalowalem jzu 2 raz (i zainstalowalem latke na xp) :mur: :mur: :mur:bald.bmp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 Ja nie wiem, nie umiecie angielskiego nic,a nic? :blink: Bo polskiego tez pewnie nie... All in readme... lenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...