kolopo1 Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Jak wyzej.... PS róznica w cenie 4 zł na niekozysc Kingstona :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Po pierwsze zależy na jakich kościach, jakie timingi itp. A po drugie nie pisze się Kingstone tylko Kingston. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolopo1 Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Nie moge odpowiedziec na to pytanie... w sklepie ktgórym kupuje nie ma tego napisane i na benchmarku tez nie.wiem jednak że : Kingston ma cycle latency 3 Kingmax ma cycle latency 2.5 Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 No to Kingmax. Ponoć z wysokim napięciem potrafią naprawdę wysoko zajść. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolopo1 Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 OK. THX biore Kingaxa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolopo1 Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Kingmaxa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Jak wyzej.... PS róznica w cenie 4 zł na niekozysc Kingstona :D:D:D Zależy do czego lepsze Kingmax ponoć lepiej się kręci kingston - gorzej się kręci ale gwarancja 5 lat lub dożywotnia (dożywotnią ma infineon) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziubek Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 kingston gwarancja 3 lata kingmax dozywotnia tez chyab wezme kingmaxa za to nie wiem jakie te predkosci itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziubek Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 kingston gwarancja 3 lata kingmax dozywotnia tez chyab wezme kingmaxa za to nie wiem jaki czas itp na pewno 256mb 400 x 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 kingston gwarancja 3 lata kingmax dozywotnia tez chyab wezme kingmaxa za to nie wiem jaki czas itp na pewno 256mb 400 x 2 to bierz Kingmaxa lepszy i gwarancja dłuższa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...