Jancio Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Dzsiaj usłysłyszałem pytanie , któtrego nie rozumiem(tylko przekazyał mi ni autor tylko osoba trzecia): Czy procesor jesta na "SIZIK" czy na "AJDi" w cudzysłowach sa nazwy podane tak jak sie wymawia! a nie pisze! z tego co wiem jest to cos zwiazane z szyna systemową, a dodam ze procek to P4(a), i że jak jest na "SIZIK" to jest 30%(strat, opóźnień ogólnie gorzej)wolniej, niz na "AJDI" Wie któs o cio biega?????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Moze ten ktos zle wypowiedzial te slowa. Moze mowa o SCSI (mowi sie na to SKAZI) i IDE (i tu pewnie I-AJ , d- DI , e- I = AJDII). No i jest to interfejs zarzadzanie twardzielami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 ale co to wszystko ma do PIV co inne procki inaczej dzialaja na tym ??????? dziwny ten koles Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Moze ten ktos zle wypowiedzial te slowa. Moze mowa o SCSI (mowi sie na to SKAZI) i IDE (i tu pewnie I-AJ , d- DI , e- I = AJDII). No i jest to interfejs zarzadzanie twardzielami. I pewnie masz rację tylko co to ma do procesora? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jancio Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 JUSH wiem dzieki wam!!!!!!!!!!!! brakowało mi słów (SCSI) racja chodzi o SCSI i IDE, i różnica cosik koło 30-45% wydajnosci tia bo ta osoba mówiła "EJDIII" "IJDI" "AJDI" i takie dziwolągi wychodzą dzieki, a ja jush sie martwiłem, że pojawiła sie jakas nowa technologia, albo jest coś o czym w ogóle nie słyszałem :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...