Dracu Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Nie wiem jakiego softu uzyc do podkrecenia mojej karty graf.chcialbym by bylo to bezpieczne i efektywne.Mam atitool,power strip oraz riva tuner.Slyszalem cos o potokach ale w tym jestem zielony.Jezeli istnieje taka mozliwosc jak, podanie mi linek z instrucjami to bardzo prosze.Podkrecilem procka zmieniajac zegar ze 133Mhz na 166Mhz.W 3d marku komp sie resetuje,temp mam 50 stopni.Pamieci ustawilem synchronicznie czyli na 166.Zasilka to 300 w Codegen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 hm coz temat jest tak szeroki ze nie da sie go w zaden sposob opisac w 1 poscie :), szookaj forom tweaka to najpoterzniejsza w polsce baza informacji o podkrecaniu , nie pozostaje ci nic innego, a zakaladanie takiego postu poraz 214235356236236326326236 jest delikatnie mowiac lekkim przegieciem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dracu Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Thanx za info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Wczoraj chyba był prawie identyczny temat :evil: Poszukaj troche :? Jak proca podkręciłes i ci się 3d restartuje to proc jest nie stabilny :!: Zmień zasilacz :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...