szpak Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 co jest grane mam radka 9000 i płyte główna jak nizej wymieniona i wszedzie pisze ze mój radek zasuwa na agp 2x o co tu biega w biosie jset 4 x ...wie ktos o co chodzi i jak przestawic agp na 4x ?? ...ciekawe czy jak sie uda zmienoc to da przyrost punktów w 3d marku a i tak jest ich o wiele wiecej na radku niz na gf4 mx 440 i agp 4x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Chiba czytalem recke, ze te wszystkie radki i i mariany nie chodza na AGPx4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Chiba czytalem recke, ze te wszystkie radki i i mariany nie chodza na AGPx4 MEGA LOL - idz sie wyspij :lol: tylko wczesniej zerknij np na Benchmarka - tam goscie nie mieli z AGP4x zadnych problemow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 Zainstaluj od nowa Via 4in1 i zaznacz instalacje sterownika AGP w trybie Turbo. Tryb Standard do AGPx2, a Turbo AGPx4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 mam juz zainstalowany via4in1442 i agp jest na turbo mode moze ten ster jest jakis lipny ...ale agp chodzi dalej 2x :( jakis inne propozycje ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hendel Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 mam juz zainstalowany via4in1442 i agp jest na turbo mode moze ten ster jest jakis lipny ...ale agp chodzi dalej 2x :( jakis inne propozycje ???Mialem dokladnie to sama ze swoja karta, nie wiem dlaczego ale niektore sa defaultowo ustawione na agpx2, sciagnij sobie powerstripa v.3.20 i tam nastaw agpx4, tylko pawerstrip caly czas bedzie musial byc wlaczony, bo jesli go wylaczysz to znowu bedzie agpx2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 Ja dzis kupilem R9000PRO (Sapphire) i mam AGP 1x :lol: Reinstal windy mnie czeka :cry: bo w ogole dziwnie sie to zachowuje. BTW jakie sterowniki polecacie do tych radkow ?? Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 Ja dzis kupilem R9000PRO (Sapphire) i mam AGP 1x Reinstal windy mnie czeka bo w ogole dziwnie sie to zachowuje. BTW jakie sterowniki polecacie do tych radkow ?? jak zrobisz reinstala to powiedz czy cos pomogło i jaki masz sprzet i ile wyciagasz na tym radku w 3dmarku 2001 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 Reinstal pomogl. 3DMark 5500 punktow karta default, procek TB850@1000. Bez podkrecania procka jest 5100 3DMarkow Czyli przydalby sie mocniejszy komp do tego ale zmiana czeka mnie dopiero za kilka miechow :cry: Karta lyka 280/600 ale nie zmierzylem jeszcz Markow. Denerwuje mnie natomiast TV-out to wszystko jest lekko chore.Nie udalo mi sie spalic wyjscia TV jak to mialo miejsce w GF2MX400 ale to nadal nie jest to czego sie spodziewalem :cry: Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 Ja dzis kupilem R9000PRO (Sapphire) i mam AGP 1x Reinstal windy mnie czeka bo w ogole dziwnie sie to zachowuje. BTW jakie sterowniki polecacie do tych radkow ?? Reinstal pomogl to znaczy ze po reinstalu masz juz agp 4x??? czy tylko podniosło sie w 3dmarku ?? a jesli chodzi o wyjscie tv to ja zastosowałem taki mały myk ...miałem kabel do s-video i on nie pasuje do karty wiec wywaliłem ten plastikowy kołeczek z wtyczki od kabla i juz pasuje do karty i wyjscie dział jak nalezy (chyba no obraz w miare ostry lepszy niz na gf4mx440 ale nei wiem zy nie był by lepszy jak by to inaczej podłaczyc bo na kablu s-video jest 4 bolce a an tym z karta chyba 6 ciekawe do czego one słuza) ale mneijsza z tym wyjscie dziła i juz na kablu od jeszcze mojej rivy tnt2 pro i jest ok ...jak chcesz zrub tak samo a sposób sprawdzony i dział w 100% pozdro szpaK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 Niestety AGP x4 nie mam bo PStrip mi pokazuje ze plyta nie obsluguje 8O . Wynik sie nieznacznie podniosl po podkreceniu karty, ale ja potrzebuje mocnieszego proca zysk bedzie wiekszy. Wczesniej kombinowalem z GF2MX400 i mi system rozne sztuczki wywijal i ten radek nie chcial sie zainstalowac poprawnie, za kazdym restartem systemu chcial od nowa sterowniki. Po reinstalce wszystko jest ok, ale na wyjsciu TV sie zawiodlem i nie chodzi mi o jakosc bo nie mam kabelka S-Video zeby wydac obiektywna opinie. Sterowniki troche sa nedzne w trybie klonowania nie mozna ustawic roznych rozdzialek na TV i na monitor, dobrze ze sa odpowiednie czestotliwosci odswiezania bo bym pewnie znow zjaral TV-out. Moze ja nie umiem tego ustawic wiec jezeli ktos moglby mnie oswiecic bede wdzieczny. Acha stery sa z plyty zainstalowane i chyba nie sa to catalysty tylko cos na nich opartego. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...