Skocz do zawartości
HQ12

Dlaczego mój saper mnie oszukuje ?

Rekomendowane odpowiedzi

a gdzie problem? jak dla mnie wszystko w najlepszym porzadku jest. pomylka = mina i do piachu :D

wszytko się wyjaśniło, poprostu w pacy w windowsie 95 inaczej saper oznacza nie trafione pole all jest ok

taka grafika jest zbyt latwa do podrobienia by w nia wierzyc :)

hmmm to może wyjaśnisz mi na czym polega ta twoja teoria spisku bo ja nie widze celwości w oszukiwaniu forumowiczów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a gdzie problem? jak dla mnie wszystko w najlepszym porzadku jest. pomylka = mina i do piachu :D

chyba sobie żaryujesz :? tam gdzie jest ten rządek dwujek na dole powinna w środku być trujka, grałes kiedyś w sapera ? tam się odkrywa pola na podstawie tych głupich cyferek dajcych nam informacje ile min dotyka tego pola z cyferką a to pole z 2 wśrodku akurat styka się z 3 minami nie z 2

taka grafika jest zbyt latwa do podrobienia by w nia wierzyc :)

hmmm to może wyjaśnisz mi na czym polega ta twoja teoria spisku bo ja nie widze celwości w oszukiwaniu forumowiczów, może jestem na to za głupi, jeśli masz ochotę to przyjedz mnie odwiedzić bo ten saper ma tak za karzdym razem, ciężko będzie mi teraz pobić rekord 2sek.

Jak ty mi wytlumaczysz dalczego tam ma byc 3 8O to bedziesz wielki :twisted: Przeciez tam sa 2, a nie 3 bomby. Ta skreslona czerwonym krzyzykiem, to jest twoje bledne zaznaczenie, a nie BOMBA... :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jestem za dobry czy jak ?

heheheh... i saper nie nadaza za Toba- tak szybko klikasz ;)

Sorry nie moglem sie powstrzymac :D

A tak przy okazji... udalo sie komus zejsc ponizej 10s na pocztkujacym?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aRoo"]A tak przy okazji... udalo sie komus zejsc ponizej 10s na pocztkujacym?

7s - ten pamiętam, miałem jeden jeszcze lepszy ale nie pamietam ile to było.

Zdarza sę ze przy pierwszym kliknięciu udaje sie odkryć prawie wszystkie pola bez min.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aRoo"]A tak przy okazji... udalo sie komus zejsc ponizej 10s na pocztkujacym?

Mialem kiedys dwie. Wiem ze niewiarygodne ale poprostu tak sie udalo ze mialem tylko dwa klikniecia :D Normalnie jakie zdziwienie, klikasz raz, patrzysz "o prawie cale, ale fajnie", klikasz drugi i Ci wyskakuje to do wpisu rekordu i nie wiesz co sie stalo :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi