Skocz do zawartości
Aurora001

A MOZE ZASILKA A NIE WALNIETY GF4 ti GAINWARDA oO

Rekomendowane odpowiedzi

No wlasnie dostalem kart ktora jest w tytule, wszystko ok gwara, stery, oryginalne radiatory na pamieciach, ale ...

komp po formacie zeby nie bylo starych sterow od gf4 mx i 1 test ok, drugi -CRASHED- :| zielono rozowe pasy pionowe :| na taktowaniach 250/513 :| czyzbym trafil na wadliwa serie ? Co dziwniejsze Counter-strike smiga az milo od 1 h i zero zwisow, artefaktow :|

Zasilka wyrabia na pewno 300 W modecom na athlonie 1700+2300+ , 2x DDR ( = 384 MB ) 1 dysk i karta sieciowa i DVD i tyle :|

Czytalem o tej wadliwej seri ale nie jestem pewien czy to to , agp mam ustawione na 4x mobo DFI AD-77 KT-400

UPDATE: wlasnie zaliczylem crash w counter-strike'u ...

Zapomnialem dodac ... karta kupiona na allegro oto opis

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=27638814

Co dalej ... ?

Widze ze wiele osob nie pamieta juz czasow tej karty ^^

PYTANIE: CO W ZAMIAN MOGE PRZYJAC OD GAINWARDA W RAMACH GWARANCJI JAKO ZAMIENNIK - karta ma miec identyczna wydajnosc lub wyzsza, wyjscie TV DVI.

Czy jak standardowo mam radiatory na pamieciach to moge zadac karty ktora tez ma radiatory na pamieciach ? ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"]Jakiegos 9600/9600pro

tak na 100% dostanie od Gainwarda r9600Pro lol

A czy napisalem, ze od Gainwarda? Gosc chce wiedziec, co moze dostac za te karte (gf4ti gainward).

edit: faktycznie gosc napisal, ze od gainwarda.

CO W ZAMIAN MOGE PRZYJAC OD GAINWARDA W RAMACH GWARANCJI

W kazdym razie mi chodzilo o cos innego ;-). skoro tak to moze jakis 5600 (nvidia forsowala go jako odpowiednik 4ti)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PYTANIE: CO W ZAMIAN MOGE PRZYJAC OD GAINWARDA W RAMACH GWARANCJI JAKO ZAMIENNIK

Czytanie ze zrozumieniem nie boli ;)

Wracajac do tematu to najlepiej jakby Ci dali taka sama w zamian ale pewnie juz takich nie maja... Moze beda mieli 5600UltraII i wydaje mi sie , ze wlasnie na taka powinni ci wymienic . Na nic mocniejszego bym nie liczyl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PYTANIE: CO W ZAMIAN MOGE PRZYJAC OD GAINWARDA W RAMACH GWARANCJI JAKO ZAMIENNIK

Nie tyle ze zrozumieniem, co czytanie calych postow. Tak btw, to czemu nie uaktualniasz juz watku "co kupic?". Przydaloby sie lekkie odswiezenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"]

Nie tyle ze zrozumieniem, co czytanie calych postow. Tak btw, to czemu nie uaktualniasz juz watku "co kupic?". Przydaloby sie lekkie odswiezenie.

No maly update by sie przydal... tylko czemu pytasz o to tutaj a nie na priv ? :roll: Moze jestes chetny mi w tym pomoc ? :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GF 5600 FX to ja se moge gleboko w odbyt wsadzic nie powiem :/

Ja kupilem ****** specjalnie karte pod Counter-strike'a gdyz ku** je**** FX dopiero od 5700/5800 pozwalaja osiagnac STALE ~100fps ... a mialem tylko 400zl ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ZMIANA TEMATU :x K*** NIE WIERZE ZE TO ZASILKA NIE WYRABIA !

MODEL - modecom 300W o_O UPDATE: MEGABAJT :x 8O :evil: co mi sie powalilo o_O to chyba sobie nie pogram <span style="color:red;">[ciach!]</span>a teraz potrzebuje zasilki :x 8O :evil:

<chlip> <chlip> <chlip>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wy wszyscy jestescie dziwni karta napewno jest walnieta !! nikt nie zauwarzyl ze koles kupil karte za 100zł ?? ona jest warta 500zł a nie 100

ja zauważyłem ale uważam że oni po prostu zgadali sie poza aukcją :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To allegro podaje zla cene, nikt nie wie czemu, karta zostala wylicytowana za 400 zl .

PS. Zapomnialem dodac ze gainward jako gwarant jest super zero sciem itd. Dostalem odpowiedz " JEST TO WADA KARTY" teraz musze zalatwic z allegro zdjecie negatywa albo/i sie sadzic z kolesiem. To nie bedzie problem bo matka i ojciec jest prawnikiem :D :twisted: :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wy wszyscy jestescie dziwni karta napewno jest walnieta !! nikt nie zauwarzyl ze koles kupil karte za 100zł ?? ona jest warta 500zł a nie 100

Zgadzam sie, karta walnieta jak nic - pamieci. Tak na marginesie, to kto by sprzedal DOBREGO Gainwarda 4Ti GoldenSample za 100pln??? 8O

Ups, juz sie wyjasnilo cos z cena :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

masz zwalonego zasilacza. spróbuj z normalnym a nie od razu negatywy wystawiasz.

większego lola nie spotkalem wcześniej :roll:

i potem uczciwi ludzie mają negatywa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Negatywa wystawilem z 2 powodow:

1 karta nie dziala a dostalem infermacje od gainward.pl ze jest to wina karty

2 dostal negatywa takze za to, ze czekalem 6-7 dni i oklamywal mnie ze wysle ja jutro jutro az wkoncu minal tydzien i wyslal sku**** w piatek. A pieniadze dostal ode mnie nast. po wygraniu licytacji.

Wiec mnie nie nazywaj lolem ( btw. zapytaj sie kogos co znaczy slowo lol ) bo nie wiedziec czemu polacy przeistoczyli sobie to slowo jako negatywne okreslenie osoby :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sprawdzałeś na innej zasiłce??

lol:

1laughing out loud

2lots of laugh

zresztą koleś wygląda na zbyt powaznego by robić takie wałki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Logan jestes najwieksza cipa jaka spotkalem. Najlepiej zebym <span style="color:red;">[ciach!]</span>a przesiedzial w domu przez 4 tygodnie czekajac na glupia paczke. Wez <span style="color:red;">[ciach!]</span>j <span style="color:red;">[ciach!]</span>o bo juz nie moge, twoje komentarze sa z [gluteus maximus] na maxa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Logan jestes najwieksza <font color="#FF0000">[ciach!]</font> jaka spotkalem. Najlepiej zebym <font color="#FF0000">[ciach!]</font> przesiedzial w domu przez 4 tygodnie czekajac na glupia paczke. Wez <font color="#FF0000">[ciach!]</font> <font color="#FF0000">[ciach!]</font> bo juz nie moge, twoje komentarze sa z [gluteus maximus] na maxa.

ulży Ci jak na kogoś pobluzgasz?? :?

sprawdziłbyś karte na normalnym zasilaczu, a najlepiej u jakiegoś kumpla.

a macie racje Cs jest do pupy :plum: :plum: :plum: :plum:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie jest do [gluteus maximus] 1.6 wymiata (sa gusta i gusciki ^^) a tak btw. aurora nie spinaj sie tak...

1.6 to inna bajka :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przerabiałem już ten temat na własnej skurze :[ Dołączona grafika miałem [ i mam :] gf4ti4200 gainwarda który był z tej wadliwej serii, chodziło o kondensatory [tak jak już ktoś wyżej napisał] w prawym górnym rogu karty. Karta jest do wymiany, jak ja wysłałem do gainward'a mojego gf to na 2i dzień miałem nówke :]]] Dołączona grafika i chodzi do tej pory u mnie :] jak chcesz się dowiedzieć więcej szczegółów na ten temat to poszukaj na forum, tam masz kilka tematów o tym problemie z gf4 [nawet masz podany sposób co zrobić aby wywaliło krzaki] więc nie ma co czekać i wysyłać kartę to gainwarda, tylko własnie nie wiem na co wymienią :[ imho only fx :[[[ to najlepiej by było jakbyś sprzedał tego fx i kupił coś lepszego Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...