Skocz do zawartości
Aurora001

A MOZE ZASILKA A NIE WALNIETY GF4 ti GAINWARDA oO

Rekomendowane odpowiedzi

Ja sie denerwuje bo blaznowate i szydercze zachowanie paczesiowej ( jak mozna miec taki nick w grze ;o shame ) vel Logan juz mnie dobija i jego wypowiedzi ktore nie maja sensu. I naucz sie wreszcie czytac ze zrozumieniem to co kiedys napisalem o pIV 4 ghz dalej nie wierzysz ? wiec milcz plebie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I tu sie zdziwicie :D Mam nowego GF 4 ti 4200 GS :D NOWIUTKI i te 36 meichow gwary na nowo :D Karta chodzi spox, zero zwisow ale pojawil sie kolejny problem :F

POdlaczam GF 4 ti wszystko chodzi spox , tylko napiecia z 3.3v spadaja i trzymaja sie rowno na 3.25-3.26 przy wylaczonych niepotrzebnych rzeczach ale powoduje to ze wentylator na procku staje i za chwile sie kreci :F jednym slowem skoki napiecia. Mozna dostac przejsciowke z wentylatora z 2 bolcami na molexa ? Bo procek troche bardziej sie grzeje normalnie w stresie ~48 a teraz ~51/52. Jednakze niedlugo kupie sobie chyba chiefteca 360W z PFC gdzies na allegro ale to bedzie w ciagu 1,15 tygodnia bo poki co mam prace w wawie od 7-15 i w chacie modem wiec siedziec na allegro to bezsens :P

Ale co by nie powiedziec niemoglbym dostac GF 5600FX gdyz to jest odpowiednik 4200 bez gwarancji na podkrecanie, a ultry gainward nie produkuje :P Ale i tak serwis blyskawiczny :o Oddanie karty a nastepnego dnia juz mialem nowa :o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...