Kolekcjoner Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 WoW skad masz te kingstony ?? Podziel sie z kumplami :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rOg@s Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 kazde firmowe sa leprze od no name :) ale jak pisz kilka postow wyzej te twiny teraz to kiszka , chyba ze trafisz na twiny z koscmi M-teca to moga byc niezle , ja wole zainwestowac w nieskazitelna marke jaka jest Kingston :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rOg@s Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Kolekcjoner ramy mam ze sklepu :) od znajomego :) place tylko cene hurtowa i VAT , bez zadnej marzy sklepowej :) jak mialem u nich praktyki to robilem sobie dobry grunt pod interesy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rOg@s Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 no to sie pospieszylem z tymi ramamy :( wystabil blad na stronie i za cene 350 zloty to ja moge meic 512 pc 400 ale cl3 :( duza roznica bedzie meidzy 2.5 a 3 ?? moze to cl3 bedzie chialo chodzic na 2.5 na wiekszym napieciu ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavers Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Bardzo duze znaczenie na przepustowość ma magistrala, a potem timingi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rOg@s Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 oki to mam nowa dla siebie pamiec twinmosy na M-tekach cl2.5 za 360 zl dobre beda na tych kosciach ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...