..:::Dj Ventyl:::.. Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Czy jak przerobie na mobile to pojdzie mi na mojej plycie(soltek 75KAV). spalilem mojego durka;( i teraz musze smigac na tym co w podpisie, a mam zablokowany mnoznik:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megabyte Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Widze że moderatorzy dalej nie reagują na dziesiątki topiców o mobile-modzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pAq85 Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Widze że moderatorzy dalej nie reagują na dziesiątki topiców o mobile-modzie nie raz już przerabiałem na mobile, ale mam pytanie, czy jest jakiś sposób żeby na stałe zmienić na mobile za pomocą ołówka?? bo po jakimś czasie wraca do normalności. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Widze że moderatorzy dalej nie reagują na dziesiątki topiców o mobile-modzie nie raz już przerabiałem na mobile, ale mam pytanie, czy jest jakiś sposób żeby na stałe zmienić na mobile za pomocą ołówka?? bo po jakimś czasie wraca do normalności. to zalezy jaki masz olowek, ja u siebie duronka "zrobilem" za pomoca olowka na athlona i dziala se juz dosc dlugo :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...