qpsztal Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 mialem A60 , teraz przerzucilem sie na A70 i zauwazylem ze w trybie auto aparat ma straszne problemy z ostroscia , nawet przy samowyzwalaczu , apraart ustawiony na nieruchomym podlozu - zdjecia sa troszke rozmyte !! :/ druga sprawa - czy ten aparat ma AŻ tak duze aberracje chromatyczne? - jak zdjecie zrobilem koledze w bialej bluzie na ciemnym tle , to ta poswiata jest straszna !! czy to wina operatora aparatu czy moze samego aparatu - uszkodzony jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 mialem A60 , teraz przerzucilem sie na A70 i zauwazylem ze w trybie auto aparat ma straszne problemy z ostroscia , nawet przy samowyzwalaczu , apraart ustawiony na nieruchomym podlozu - zdjecia sa troszke rozmyte !! :/ druga sprawa - czy ten aparat ma AŻ tak duze aberracje chromatyczne? - jak zdjecie zrobilem koledze w bialej bluzie na ciemnym tle , to ta poswiata jest straszna !! czy to wina operatora aparatu czy moze samego aparatu - uszkodzony jest? może być coś z nim nie tak - aberracji nie wyleminiujesz ale to co opisujesz to raczej wina aparacika. Ja sobie kupiłem A75 w piątek (w sumie to to samo co A70) i zrobiłem jakieś 300 fotek w trybie auto i prawie wszystkie wyszły miodzio (oprócz tych co cykałem na poruszające się obiekty, a sam byłem w ruchu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 mialem A60 , teraz przerzucilem sie na A70 i zauwazylem ze w trybie auto aparat ma straszne problemy z ostroscia , nawet przy samowyzwalaczu , apraart ustawiony na nieruchomym podlozu - zdjecia sa troszke rozmyte !! :/ druga sprawa - czy ten aparat ma AŻ tak duze aberracje chromatyczne? - jak zdjecie zrobilem koledze w bialej bluzie na ciemnym tle , to ta poswiata jest straszna !! czy to wina operatora aparatu czy moze samego aparatu - uszkodzony jest? Moze aparacik jest walniety? Wlasciwie miedzy A60 a A70 nie ma wiekszej roznicy oprocz matrycy wiekszej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 tez niedawno kupilem a75 ... zdjecia na auto jak najbardziej ok - z tym bialym jest podobnbie jak u ciebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...