Quill Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Może mi ktoś krok po kroku wyjasnic to zjawisko? :wink: Albo chociaz podac jakis adresik z dokladnym opisem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Może mi ktoś krok po kroku wyjasnic to zjawisko? :wink: Albo chociaz podac jakis adresik z dokladnym opisem. http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=7988 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 po pierwsze : update biosu a nie biosa :D po drugie www.bios.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 po pierwsze : update biosu a nie biosa :D jesli juz, to uaktualnienie, a nie update :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 jeśli już to opcja SZUKAJ ... bo było to już "tysiąc razy" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 jesli juz, to uaktualnienie, a nie update :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Przeciez to to samo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 jesli juz, to uaktualnienie, a nie update :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Przeciez to to samo...Tylko, że update to nie po polsku, a jak ktoś bierze się za ortografię to powinien poprawić też i to :) ... Co powiecie na: Aktualizacja oprogramowania sterującego pracą płyty głównej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 jesli juz, to uaktualnienie, a nie update :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Przeciez to to samo...Tylko, że update to nie po polsku, a jak ktoś bierze się za ortografię to powinien poprawić też i to :) ... Co powiecie na: Aktualizacja oprogramowania sterującego pracą płyty głównej :) dokladnie, nie czepiajmy sie szczegolow, literowek itp. bo nie o to chodzi (chociaz wybitne bledy ortograficzne nie swiadcza najlepiej o autorze)... poza tym nie wszystko da sie przetlumaczyc na jezyk polski :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 po pierwsze : update biosu a nie biosa :D jesli juz, to uaktualnienie, a nie update :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :) ja poprawilem blad ortograficzny, a update=aktualizcja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 taaaaaa to ja bede wredny i bede kontynuowal ta polityke wytykania bledow zapoczatkowana przez ktoregos z przed mowcow , wkleje fragment : ja poprawilem blad ortograficzny, a update=aktualizcja I STAWIAM WAZNE PYTANIE co to aktualizcja ?????/ i napewno jej odpowiednikiem nie jest update............. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 taaaaaa to ja bede wredny i bede kontynuowal ta polityke wytykania bledow zapoczatkowana przez ktoregos z przed mowcow , wkleje fragment : ja poprawilem blad ortograficzny, a update=aktualizcja I STAWIAM WAZNE PYTANIE co to aktualizcja ?????/ i napewno jej odpowiednikiem nie jest update............. update vt uaktualniać (uaktualnić perf) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 Ty nie wytykasz bledu tylko sie zwyczajnie czepiasz, w dodatku nie rozumiejac slow w jezyku obcym :D Apdejtowac czyli aktualizowac,uaktualniac. PS: Jezeli chcesz prowadzic dyskusje o jezyku angielskim, to na wstepie powiem, ze posiadam CAE wiec wiem co mowie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 ehhh kompletnie nie zrozumiales o co mi chodzilo ......... niczego nie pojales , nie wychwyciles glownej mysli mojego posta ............. wiec ci wytlumacze ............ UZNALEM TO CALE CZEPIANIE SIE O MALUTKIE BYLE BLEDY ZA PARANOJE I CHORA PRZYPADLOSC ZUPELNIE NIE POTRZEBNA NA TYM FORUM i wlasnie dlatego napisalem tamtego posta zeby nasmiewac sie z tego .................. a zakonczeniem mial byc wlasnie motyw z tym nieszczesnym updatem ............ naprawde nie zauwazyles ze napisalem przekleilem to slowo w ktorym kolega popelnil blad piszac i powiedzialem ze nie ma jego angielskiego odpowiednika ........... poniewaz nie ma slowa aktualizcja czyli NIEPOTRZEBNIE CHOLERNIE SIE CZEPILEM !!!!!!!!! NAPRAWDE NIE ZROZUMIALES ???????? apropos lng to ucze sie w collegu jezykowym wiec takze posiadam pewna wiedze....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 update vt uaktualniać (uaktualnić perf) Update jest i czasownikiem i rzeczownikiem, wiec to znaczy i aktualizowac/uaktualniac, i aktualizacja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 ehhh kompletnie nie zrozumiales o co mi chodzilo ......... niczego nie pojales , nie wychwyciles glownej mysli mojego posta ............. wiec ci wytlumacze ............ UZNALEM TO CALE CZEPIANIE SIE O MALUTKIE BYLE BLEDY ZA PARANOJE I CHORA PRZYPADLOSC ZUPELNIE NIE POTRZEBNA NA TYM FORUM i wlasnie dlatego napisalem tamtego posta zeby nasmiewac sie z tego .................. a zakonczeniem mial byc wlasnie motyw z tym nieszczesnym updatem ............ naprawde nie zauwazyles ze napisalem przekleilem to slowo w ktorym kolega popelnil blad piszac i powiedzialem ze nie ma jego angielskiego odpowiednika ........... poniewaz nie ma slowa aktualizcja czyli NIEPOTRZEBNIE CHOLERNIE SIE CZEPILEM !!!!!!!!! NAPRAWDE NIE ZROZUMIALES ???????? apropos lng to ucze sie w collegu jezykowym wiec takze posiadam pewna wiedze....... Spoko ale to widocznie Ty mnie nie zrozumiales, albo nie doczytales co wczesniej napisalem. Kolega napisal update BIOSA zamiast update kogo/czego BIOSU. Denerwuje mnie to niezmiernie,gdzy takie sformulowanie jest uzywane nagminnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 ehhh kompletnie nie zrozumiales o co mi chodzilo ......... niczego nie pojales , nie wychwyciles glownej mysli mojego posta ............. wiec ci wytlumacze ............ UZNALEM TO CALE CZEPIANIE SIE O MALUTKIE BYLE BLEDY ZA PARANOJE I CHORA PRZYPADLOSC ZUPELNIE NIE POTRZEBNA NA TYM FORUM i wlasnie dlatego napisalem tamtego posta zeby nasmiewac sie z tego .................. a zakonczeniem mial byc wlasnie motyw z tym nieszczesnym updatem ............ naprawde nie zauwazyles ze napisalem przekleilem to slowo w ktorym kolega popelnil blad piszac i powiedzialem ze nie ma jego angielskiego odpowiednika ........... poniewaz nie ma slowa aktualizcja czyli NIEPOTRZEBNIE CHOLERNIE SIE CZEPILEM !!!!!!!!! NAPRAWDE NIE ZROZUMIALES ???????? apropos lng to ucze sie w collegu jezykowym wiec takze posiadam pewna wiedze....... Spoko ale to widocznie Ty mnie nie zrozumiales, albo nie doczytales co wczesniej napisalem. Kolega napisal update BIOSA zamiast update kogo/czego BIOSU. Denerwuje mnie to niezmiernie,gdzy takie sformulowanie jest uzywane nagminnie :) nie nie bede dyskutowal z toba bo obaj chcemy wyjsc na swoje , ja wiem swoje a ty swoje ............ wiec dalsze riposty nie maja sensu ......... ale wlasnie z tego sie nasmiewalem moim postem ........ z poprawiania takich kuriozalnych w tych warunkach bledu ......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 cieszmy sie ze nikt nie napisal update BIOSI heheheh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 ehhh kompletnie nie zrozumiales o co mi chodzilo ......... niczego nie pojales , nie wychwyciles glownej mysli mojego posta ............. wiec ci wytlumacze ............ UZNALEM TO CALE CZEPIANIE SIE O MALUTKIE BYLE BLEDY ZA PARANOJE I CHORA PRZYPADLOSC ZUPELNIE NIE POTRZEBNA NA TYM FORUM i wlasnie dlatego napisalem tamtego posta zeby nasmiewac sie z tego .................. a zakonczeniem mial byc wlasnie motyw z tym nieszczesnym updatem ............ naprawde nie zauwazyles ze napisalem przekleilem to slowo w ktorym kolega popelnil blad piszac i powiedzialem ze nie ma jego angielskiego odpowiednika ........... poniewaz nie ma slowa aktualizcja czyli NIEPOTRZEBNIE CHOLERNIE SIE CZEPILEM !!!!!!!!! NAPRAWDE NIE ZROZUMIALES ???????? apropos lng to ucze sie w collegu jezykowym wiec takze posiadam pewna wiedze....... Bylo tak : Ja zwrocilem uwage na powazny blad, a ty na to ze wogole zwracam komus uwage :D PS: Wytykanie bledow w ojczystym jezyku ma jak najbardziej sens :P Spoko ale to widocznie Ty mnie nie zrozumiales, albo nie doczytales co wczesniej napisalem. Kolega napisal update BIOSA zamiast update kogo/czego BIOSU. Denerwuje mnie to niezmiernie,gdzy takie sformulowanie jest uzywane nagminnie :) nie nie bede dyskutowal z toba bo obaj chcemy wyjsc na swoje , ja wiem swoje a ty swoje ............ wiec dalsze riposty nie maja sensu ......... ale wlasnie z tego sie nasmiewalem moim postem ........ z poprawiania takich kuriozalnych w tych warunkach bledu ......... Bylo tak : Ja zwrocilem uwage na powazny blad, a ty na to ze wogole zwracam komus uwage :D PS: Wytykanie bledow w ojczystym jezyku ma jak najbardziej sens :P Zwlaszcza ze duzo ludzi uzywa na tym forum sformulowania update biosa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quill Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Heh...czy mi sie tylko wdaje? Ale chyba zboczylismy z tematu? :wink: :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Heh...czy mi sie tylko wdaje? Ale chyba zboczylismy z tematu? :wink: :wink: :wink: Wybacz :D Myslalem za odpowiedzi na wszystkie pytania znajdziesz na www.bios.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Heh...czy mi sie tylko wdaje? Ale chyba zboczylismy z tematu? :wink: :wink: :wink:Bo temat samej aktualizacji (aktualizowania, update, update'a) biosu był tyle razy poruszany, że teraz można podyskutować o samej nazwie tej procedury - bo to jedyne czego jeszcze nie było w tym temacie na forum :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 :* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...