Vailix Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Muszę wymienić kartę grafiki na lepszą i zdecydowałem się na HIS Excalibura 9600XT (teraz mam Excalibura 9200 i jestem z niego zadowolony, a pozatym strasznie fajna nazwa )W moim cenniku ta karta kosztuje 700 zł. Ale jest też jeszcze inna pozycja - HIS RADEON 9600XT TURBO za 780 zł. Różnica cenowa dość znaczna ,opłaca się brać tą drugą? Obie mają 128MB i 128 bit :) Znalazłem stronke o tej karcie, ale przydały by mi się obiektywne opinie posiadaczy tej karty... http://www.viperlair.com/reviews/video_gra...0xt/index.shtml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobelik Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 to poprostu podkrecone xt... sam sobie podkrecisz o tyle :))) a radiatorki kupisz za 50 zł wiec 30 w kieszeni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vailix Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Czyli ogólnie Kicha... A czy XT firmy HIS (zwykły) to dobry zakup? Słyszałem ze chodzi na Hynixach 2,8 ns. Tzn chodzi mi o to czy firma dobra , bo nie nastawiam się na kupno 9500 z Allegro :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobelik Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 pewnie przynaj,mnij na hynixach 2,8 bo moj 9600pro od hisa jest na hynixach 2,8 i tez sie kreci na xt :))) bez radiatorow ale mojego sa jeszcze wersje jak sie wywiedzialem na samsungach jeszcze wiec tzeba najpierw sprawdzic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...